OCIJENI

FRIZERSKI SALON "LOKNICA"-KNEŽIJA

Albaharijeva 1,Knežija, 10000 Zagreb

Svečane frizure-Pramenovi-Bojanje kose-Frizure-Feniranje-Šminkanje-Ugradnja umjetnih noktiju-Frizer za žene Knežija-Frizerski salon knežija-Pletenice-Trajni lak-Geliranje-Manikura-Žensko šišanje-Balayage pramenovi-Bojanje izrasta-Minival-Njega kose-Blajhanje kose-Masaža vlasišta-Knežija

BALAYAGE PRAMENOVI –SAVRŠENO OSVJEŽENJE ZA VAŠU KOSU ?

Objavljeno: 25.3.2020. 11:18

U zadnjih par godina dobili smo puno upita za balayage tehniku izrade pramenova,te smo ovaj tekst odlučili posvjetiti njima. Balayage tehnika bojanja kose je trenutno jedan od najpopularnijih trendova. Oni su savršeni izbor za svaku kosu od čokoladnih tonova pa sve do plavih nijansi.Za razliku od klasinih pramenova gdje se pramen bojim od vlasišta do vrhova i omota u foliju, kod balayagaa se pramen boji laganom kretnjom. Boja se nanosi na dužinu i vrhove kose.

  

Time se postiže posebni efekt koji naglašava konture. Najveća prednost balayage tehnike je potpuno prirodni izgled kose koji daje upečatljivu svježinu. Zato kad pomislite sljedeći put na balayage pramenove nek vam prvo na umu bude majstor ove tehnike Frizerski salon“LOKNICA“.


OCIJENI