OCIJENI

Rad s dizalicama za sve potrebe

Objavljeno: 6.10.2022. 1:09

Građevinski radovi i preinake iziskuju dosta vremena, truda, ali i živaca. Ako imate radove na određenoj visini, bilo da mijenjate pločice ili krov, rušite dimnjak ili vam jednostavno treba određen teret podignuti na vaš kat - bit će vam potrebna dizalica.


Dizalice vam uvelike olakšaju život, odnosno, radovi bez njih su vam i nemogući, a zato su potrebne i kvalitetne i održavane dizalice, sa stručnim osobama koje upravljaju strojem. Važno je znati da se možete osloniti na tvrtku koja vam odrađuje tako visinske radove i koja će vam uštedjeti i vrijeme i nepotreban stres.


Zagrebački Mamut ima ponudu dizalica od 8T-400T, raspon visine krana do 128 m. To znači da je svaka visina za Zagrebačkog Mamuta apsolutno dostižna.


Zagrebački Mamut može na visinu podignuti vaš namještaj i opremu, od jaccuzzija do bazena, i to na način da neće imati niti ogrebotine. A višak opreme, materijala i namještaja vrlo lako mogu odvesti uz pomoć kamiona s dizalicama za utovare, prijevoze i istovare raznoga materijala. U svojoj ponudi imaju sve vrste dizalica,a od kamiona s dizalicama vas mogu uslužiti s:


Man s Palfinger 36002 kranom

- dužine ruke maximum 24 m
- mogućnost montiranja fiksne košare


Volvo s Plalfinger 102000 kranom

- dužina krana 20m

- nosivost na kraju ruke 3500kg

- sanduk od 5m s mogućnošću kopčanja poluprikolice 13.50m


Mercedes sa Effer 850 kranom

- dosega do 38m visine
- mogućnost montiranja fiksne košare


S vrlo dugačkom i renomiranom referentnom listom, možete se uvjeriti da Zagrebački Mamut izvrsno obavlja posao. Zato će i za vas riješiti svaku situaciju u kojoj vam je potrebna dizalica. Kontaktirajte ih što prije za dogovore i posjetite web stranicu.

OCIJENI