Adresa: Kamenarka 28 J
10010 Zagreb
Telefon:
01 6620 266 01 6620 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tago.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo - knjigovodstveni servis - knjigovođa - računovođa - računovodstvo - završni račun - vođenje poslovnih knjiga - obračun plaća -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice knjigovodstvenog servisa TAGO.

Knjigovodstveni servis TAGO je utemeljen 2001.godine s ciljem gradnje dugoročnih poslovnih odnosa s vlastitim partnerima u smislu pružanja cjelovite i kvalitetne usluge.

Tako brigom za svakog partnera stvaramo trajno partnerstvo s uzajamnim povjerenjem.

Knjigovodstveni servis TAGO pruža usluge računovodstva i knjigovodstva trgovačkim društvima, obrtima i slobodnim zanimanjima sukladno zakonskim propisima i standardima financijskog izvješćivanja.

Član smo Udruge Hrvatski računovođa.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6620 266 01 6620 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.