OCIJENI
popust 199 €

Izbjeljivanje zuba

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 15.12.2022. 07:10

Postoje različiti postupci izbjeljivanja zuba. U našoj ordinaciji koristimo sistem LIGHT WHITENING AC gel posebno dizajniran za rad u kombinaciji s lampom Whitening Lamp XG za izbjeljivanje zuba.

LIGHT WHITENING AC gel može se koristiti za izbjeljivanje jednog zuba potamnjelog uslijed endodotskog tretmana, ali i za izbjeljivanje zuba obje čeljusti istovremeno. Ova metoda je brža i odvija se u kontroliranim uvjetima. dentisterie-cosmetique-2-bPosebnu pažnju pridodajemo zaštiti okolne gingive i usnica koje se zaštićuju zaštitnim gelom i gumenim štitnikom. Rezultati su brzo vidljivi kao posvijetljenje tamnih zuba. Postupak se može ponoviti ako je početna boja zuba bila tamnija.

Nakon izbjeljivanja zubi se premazuju posebnom AFTER WHITENING MOUSSE kremom bogatom mineralima, fluorom i ksilitolom, koja zaštićuje zube i smanjuje moguću preosjetljivost zuba nakon izbjeljivanja, te ostavlja ugodan voćni okus u ustima pružajući pacijentu osjećaj ugode i zadovoljstva.

Iskoristite 60% popusta na izbjeljivanje zuba. Umjesto 2500kn, platite samo 1000kn.

Samo do 15.12.2022.

https://www.dental-parat.hr/izbjeljivanje-zuba-1000kn/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI