OCIJENI

Sprijateljite se sa svojim aparatićem za zube uz Simply Smile alignere

Objavljeno: 12.6.2020. 14:47

Jeste li se ikada nalazili u situaciji u kojoj su vaši zubi bili iskrivljeni, neuredno postavljeni, a vaš zagriz smetao vam je prilikom žvakanja te stvarao neugodan osjećaj u ustima? Bojite se posjeta zubaru samo kako ne biste morali nositi neugodne i vidljive aparatiće za zube jer se sljedećih nekoliko godina nećete moći opušteno nasmiješiti i pokazati svoj osmijeh?

Simply Smile aligneri nova su inovativna metoda koja ispravlja manje do srednje zahtjevne anomalije zuba, a zaboravit ćete da ga imati već isti dan kada ga dobijete.

O čemu se točno radi? Fiksna i mobilna ortodoncija brine se o konstruiranju aparatića za zube koji korigiraju zagriz i ispravljaju položaj zuba unutar čeljusti te time čine osmijeh prekrasnim i neodoljivim. Terapija fiksne ortodoncije traje otprilike između godine i pol i dvije, a aparatić nije moguće skinuti, dok mobilna ortodoncija podrazumijeva nošenje aparatića kojega možete skinuti kad god poželite, ali tada i rezultati ovise o vama samima.

U ovu drugu kategoriju spadaju i Simply Smile aligneri koji su posebni po tome što su prozirni i u potpunosti nevidljivi te nitko neće niti primijetiti da ih nosite. Ovakva vrsta aparatića savršena je 3 u 1 kombinacija za bezbrižno poravnanje zubi jer pruža:

  • Mobilnost (aparatić se u bilo kojem trenutku može izvaditi)
  • Udobnost (potpuno je bezbolan, a zbog svog oblika nećete ga niti osjetiti)
  • Efikasnost (s njim dobivate najbolje moguće rezultate u kratkom periodu)

Simply Smile aligner odlično se uklapa i u koncept brze ortodoncije. Tako se zubi ispravljaju do određenog položaja, a onda slijedi protetska terapija i vrhunski trajni rezultati.

Aligner se proizvodi od odobrene plastike i sastoji se od seta prozirnih udlaga. Udlage se izrađuju preciznom CAD/CAM tehnologijom, a kasnije ih možete mijenjati sami, bez pomoći stomatologa. Također, prednost Simply Smile alignera je u tome što se unaprijed mogu vizualizirati pomaci zuba i krajnji ishod terapije.
Alignere je potrebno nositi barem 20 sati dnevno za što učinkovitije rezultate. Trebate ga skinuti samo prilikom jela i pranja zubi, a možete ga bez brige nositi i dok spavate. Njihova prozirnost učinit će da svoj osmijeh nosite elegantno i ponosno, dok će se vaši zubi mijenjati do savršenog oblika i nitko neće primijetiti da ga imate.

Centar dentalne medicine Hrala ima 22-godišnje iskustvo na području dentalne medicine, a uz to se bave i estetikom lica zbog čega znaju kako zubi igraju vrlo važnu ulogu u izgledu lica. Njihova stručnost pomoći će vam da dobijete osmijeh o kojemu ste oduvijek sanjali. Počastite se Simply Smile alignerom i ponovno se zaljubite u svoj osmijeh.

Izvor fotografija: Freepik

OCIJENI