OCIJENI
Adresa: Platana 10
10040 ZAGREB - DUBRAVA
Telefon:
01 2922 114 01 2922 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo Dubrava,knjigovodstvo Zagreb,računovodstvo Dubrava,računovodstvo Zagreb,knjigovodstvo za obrtnike,knjigovodstvo za poduzeća,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Knjigovodstvo ROSO - O nama

Povoljan knjigovodstveni servis u Zagrebu, u Dubravi je KNJIGOVODSTVENI OBRT ROSO, VL. JADRANKA ROSO. Servis vrši knjigovodstvene i računovodstvene usluge za sve obrte i firme, reviziju, poslovno savjetovanje

Knjigovodstveni servis Roso posluje od 2004. godine i do danas uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo nizu hrvatskih poduzeća i obrtnika. Sve Vaše poslovne knjige vodimo ažurno u skladu sa zakonima i propisima, te prisustvujemo stručnim seminarima i pratimo sve publikacije kako bismo Vam pružili što bolju i kvalitetniju uslugu.

             

Knjigovodstveni servis Roso pruža Vam kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja .

Zahvaljujući stručnom osoblju i vrhunskom software-u u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu.

Obratite nam se sa potpunim povjerenjem, garantiramo Vam kvalitetnu i brzu uslugu u potpunosti usklađenu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske. Svaki ćemo posao obaviti na Vaše zadovoljstvo. Diskrecija je zagarantirana i možete biti sigurni da nitko neće imati uvid u Vaše poslovne knjige osim Vas i osoblja servisa. Posebnu pažnju posvećujemo početnicima kako bi im olakšali prve korake u vođenju svoje tvrtke ili obrta.

U svom radu redovito pratimo sve suvremene publikacije , zakone i propise koji su važni za Naše klijente, kako bi bili na vrijeme obaviješteni o svim novostima bitnim za poslovanje.

Kao knjigovodstveni servis za sve pravne i fizičke osobe, bavimo se potpunom obradom podataka te svim knjigovodstveno-računovodstvenim uslugama koje su Vama potrebne.

kvalitetne knjigovodstvene i računovodstvene usluge, porezno savjetovanje i financije, računovodstvo, knjigovodsvo i financije Dubrava, Zagreb
| quality bookkeeping and accounting services, tax consulting and finance, accounting, bookkeeping and finance Dubrava, Zagreb.
Područje djelovanja: Lokalno (na području Zagreba)


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2922 114 01 2922 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI