OCIJENI

Što sve uključuje brz i kvalitetan servis MRU mjerne opreme?

Objavljeno: 28.4.2022. 9:25

Zaštita okoliša uz uštedu energije jedna je od najvažnijih aktivnosti kojima se suvremeno društvo bavi. Budući da velikom dijelu zagađenja planete doprinose otpadni plinovi iz peći i drugih uređaja za grijanje, njemačka tvrtka MRU GmbH razvija i proizvodi vrhunsku mjernu opremu za okoliš, s naglaskom na instrumente za mjerenje i analizu dimnih plinova.

Matična tvrtka MRU (Messgeräte für Rauchgase und Umweltschutz GmbH) više od 35 godina proizvodi visoko kvalitetne analizatore dimnih plinova, detektore plinova, precizne višefunkcijske digitalne manometre i drugu prateću opremu. Za to je vrijeme ova tvrtka dosegla vodeću ulogu na tržištu, postavljajući nove i sve više standarde na ovom području. 

Tvrtka MRU GmbH prisutna je u Hrvatskoj već više od 15 godina s velikim brojem zadovoljnih korisnika. Iako je riječ o vrlo kvalitetnim i izdržljivim uređajima, i njima je potreban redovni servis. Tvrtka MRU d.o.o. Zagreb kao predstavništvo matične tvrtke MRU GmbH u Hrvatskoj se pored prodaje, dugi niz godina bavi pružanjem stručne tehničke podrške te servisom i umjeravanjem analizatora u Zagrebu.

Naš servis je ovlašten za cjelokupni program MRU mjerne tehnike, a uključuje:

  • redovno servisno održavanje

  • ispitivanje analizatora s referentnim plinovima

  • popravak unutar i van jamstvenog perioda

  • nadogradnja mjerne opreme s dodatnim opcijama

Bez obzira trebate li redovni servis ili je vaš mjerni uređaj zakazao, s povjerenjem se obratite tvrtki MRU d.o.o. Zagreb u kojem vam vrhunski stručnjaci stoje na raspolaganju svakim radnim danom od 9 do 17 h na adresi Tržna 12a, Zagreb-Dubrava

Kontaktirati nas možete putem telefona: 091 90 280 90 ili e-mail-a: info@mru.hr. Isto tako, više informacija o svim uslugama koje nudimo možete pronaći na web stranici.

OCIJENI