OCIJENI

Višenamjenski mjerni instrument MRU 400GD

Objavljeno: 2.12.2019. 9:31

U sustavima i prostorima gdje treba provjeriti pojavljuju li se kemijski spojevi štetni za zdravlje potrebno je potražiti optimalna tehnološka rješenja za taj posao. U takvim situacijama važna je uporaba uređaja koji detektiraju potencijalno štetne spojeve, poput zapaljivog ili rashladnog plina, ugljikovog dioksida i ostalih parametara u okolišu. Do sada su se na tržištu mogli naći uređaji koji su imali samo jednu svrhu, ali danas je moguće sve probleme riješiti korištenjem samo jednog uređaja.Riječ je o višenamjenskom mjernom instrumentu, MRU 400GD, kojeg od sada možete pronaći u ponudi tvrtke MRU. Ovaj uređaj donosi brojne prednosti za korisnike, jer olakšava svakodnevni rad na terenu za koji je do sada bilo potrebno mjerenje s nekoliko različitih mjernih instrumenta. Cjevovodi, elektrane i tvornice ispuštaju brojne štetne spojeve koji mogu narušiti zdravlje zaposlenika i drugih ljudi koji se nalaze u neposrednoj blizini. Pomoću višenamjenskog mjernog instrumenta MRU 400GD možete pravovremeno detektirati štetne spojeve i spriječiti daljnje posljedice oštećenja.Osmišljen da detektira sve potencijalno štetne spojeve, višenamjenski mjerni instrument MRU 400GD predstavlja napredno i najkvalitetnije tehnološko rješenje. Njegova učinkovitost i brzi rezultati čine ga jednim od najpouzdanijih uređaja u ovome području.
MRU 400GD dolazi s podesivim alarmom, mogućnošću zamjene senzora tijekom rada, zaslonom u boji, integriranom aku baterijom i USB napajanjem za punjenje.

Da bi osigurali svojim klijentima sigurnu radnu okolinu ili provjerili pravilan rad instalacija u njihovom kućanstvu, MRU 400GD je najbolji odabir. Otkrijte ponudu tvrtke MRU koja je već 35 godina vodeća tvrtka u proizvodnji inovativne i pouzdane tehnologije za mjerenje i analizu te izaberite najkvalitetnije mjerne instrumente za vaše poslovanje.

OCIJENI