Adresa: Ede Murtića 9 i Ilica 191
10000 ZAGREB
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6637 660, 01 6637 661 01 6637 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://breyer.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-18
Djelatnosti: Poliklinika
Interna medicina i dijagnostika
Medicinski laboratorij, genetska laboratorijska istraživanja, zubotehnički laboratorij
Ključne riječi: pretrage krvi - pretrage krvi u trudnoći - analiza hormona - mikrobiologija - urinokultura - brisevi - štitnjača
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA O POLIKLINICI BREYER

Dr. sc. Darija Breyer, specijalist medicinske biokemije je 1.3.1997. osnovala Laboratorij Breyer. Laboratorij je započeo s radom u skromnim uvjetima no s velikim entuzijazmom, u 100 kvadrata na prvom katu u Prilazu Gjure Deželića. U početku je bilo samo dvoje zaposlenih no glas o pouzdanosti, kvaliteti rada, ljubaznosti i brzini širio je krug naših korisnika. Prostor se zatrpao najsuvremenijom opremom, a mjesta za zaposlenike i korisnike postajao je sve manji.


2007. Laboratorij je preseljen u lijep, svijetao, zračan i ciljano građen prostor u Ilici 191. Korisnici Laboratorija u ugodnom ambijentu čekaju na obradu, ugodan je prostor uzimanja uzoraka i sanitarni čvor. Svi postojeći i svi novonabavljeni strojevi našli su mjesto pa su rad i organizacija procesa rada postali još veće zadovoljstvo.


U želji za ostvarivanjem zaokružene laboratorijske dijagnostike, 2013. godine započeo je radom i specijalistički mikrobiološki laboratorij. Našem se timu pridružila doktorica Silvana Balzar, liječnik specijalist mikrobiolog. U dodatnom, dokupljenom, prostoru opremljen je najmoderniji mikrobiološki laboratorij.


Kako bismo našim korisnicima bili još pristupačniji, u rujnu 2014. godine otvorili smo i laboratorij na adresi Ede Murtića 9 (u sklopu Centra Bundek). U novom je laboratoriju, kao i u Ilici 191, moguće obaviti cjelokupnu biokemijsku i mikrobiološku laboratorijsku dijagnostiku, dok profesionalno i stručno osoblje jamči cjelovitu, brzu i preciznu laboratorijsku obradu.


Djelovanje Poliklinike upravljeno je korisniku: kvaliteta je na prvom mjestu,a svi prostori u laboratoriju su maksimalno funkcionalni: od čekaonice, sanitarnog čvora, zone privatnosti prilikom uzimanja krvi do laboratorija opremljenog najmodernijom opremom.


Poliklinika Breyer pruža vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra medicinsko biokemijskih i mikrobioloških analiza. Osoblje je stručno i profesionalno te Vam jamči ljubaznost, diskreciju i brzinu. Rad u laboratoriju nadziru i validiraju stručnjaci (specijalisti medicinske biokemije te specijalist mikrobiolog). Svaki nivo naših usluga, od prijema do izdavanja nalaza uvijek se usavršava i pod stalnom je kontrolom. Način rada odgovara najvišem svjetskom standardu za analitički laboratorij - HRN ISO 15189 te je Hrvatska akreditacijska agencija akreditirala naš rad i pojedine pretrage.
Hana Breyer Priselac,
mag. med. biokemije, dipl. ing. elektrotehnike,
ravnateljica

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6637 660, 01 6637 661 01 6637 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.