Adresa: Gjure Szaba 1a
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 7980 206 01 7980 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://mandicimandic.com/
Djelatnosti: Optika, okulistička ordinacija
Poliklinika
Ključne riječi: Operacija sive mrene - operacija vjeđa - blefaroplastika - botox - glaukom - pregled za naočale - oftalmološki pregled - OCT - bolest žute pjege - očna poliklinika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu OČNE POLIKLINIKE MANDIĆ I MADIĆ!

Očna Poliklinika Mandić i Mandić nalazi se u Zagrebu, u Ilici na križanju sa ulicom Gjure Szaba na samom okretištu tramvaja na Črnomercu.

Osnivanje Poliklinike uslijedilo je kao odgovor na višegodišnje upite pacijenata iz čitave regije za drugi pregled i mišljenje prof. Zdravka Mandića, specijalista oftalmologa, već više desetaka godina priznatog kao jednog od vodećih eksperata u području bolesti prednjeg segmenta oka i glaukoma .

Kako je sama oftalmologija već dugi niz godina, kako u svijetu tako i kod nas, podijeljena na niz subspecijalističih područja, tako se i Očna Poliklinika Mandić i Mandić iako pokriva čitavo područje oftalmologije specijalizirala u određenim područjima.

Ova podjela logičan je slijed koji proizlazi iz dugogodišnjeg praćenja i iskustva iz određenih područja oftalmologije pojedinih liječnika konzultanata Poliklinike. Posljedica toga je da je svaki pacijent naše Poliklinike praćen od strane liječnika koji se usko bavi problematikom radi koje pacijent dolazi.

Prof.dr.sc. Zdravko Mandić  posebno se ističe od liječnika sa svojom međunarodno priznatom reputacijom u području operacije sive mrene i glaukoma.

Iza njegovog imena stoji doslovce 10-ak tisuća operacija sive mrene, stotine operacija glaukoma u koje su uključeni i mnogobrojni slučajevi najtežih pacijenata upućenih iz čitave regije. Također , poseban interes usmjeren je na dijagnostiku i liječenje bolesti orbite i okuloplastičnu kirurgiju.

Dr.sc. Jelena Juri Mandić, subpecijalista kirurgije vjeđa i orbita vodeći je stručnjak u Hrvatskoj i regiji u liječenju distiroidne orbitopatije, bolesti suznog aparata u djece i odraslih, te svih prirođenih i stečenih promjena položaja vjeđa u djece i odraslih.

Dr. Krešimir Mandić najmlađi je konzultant u timu koji se bavi vitreoretinalnom patologijom koja uključuju bolesti žute pjege, promjene staklovine perifernih dijelova mrežnice, vaskularnim oboljenjima mrežnice, bolesti oka u sklopu šećerne bolesti kao i bolestima žilnice.

Oprema je u današnje vrijeme gotovo jednako važan aspekt uspješnog liječenja pacijenata kao što je i znanje liječnika koji vodi pacijenta, a naša Poliklinika kompletno je opremljena pažljivo izbranim uređajima zadnjih generacija, koji pružaju pacijentima najviši stupanj zaštite zdravlja njihovih očiju.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7980 206 01 7980 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.