Adresa: Jurkovićeva 6 (povezana ordinacija Zagreb)
10000 Zagreb
Telefon:
01 4830 627 01 4830 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.profilaksa.com

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: PROFILAKSA - BOLESTI USNE ŠUPLJINE - POTPORNA PARODONTALNA TERAPIJA - POTPORNA TERAPIJA PACIJENATA S IMPLANTATIMA
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Andrija Bošnjak dr.med.dent. prof.dr.sc.,  diplomirao je, magistrirao te doktorirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu (Hrvatska), gdje je i radio od 1998. do 2008. godine. Specijalistički ispit iz parodontologije položio je 2004. godine.

Objavio je preko 90 radova, od toga 15 njih s CC i SCI prepoznatljivošću. Sudjelovao je na brojnim kongresima i tečajevima trajne edukacije, prije svega kao voditelj radnih tečajeva s područja oralne higijene, parodontologije, parodontalne kirurgije i implantologije. Višestruki je mentor diplomskih i magistarskih radova te disertacija.

Od 2007. godine vlasnik je privatne tvrtke specijalizirane za pružanje usluga s područja parodontologije i implantologije. Aktivan je u nastavi kao naslovni izvanredni profesor Parodontologije na Studiju Dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci (od 2009. godine), naslovni izvanredni profesor Parodontologije na Studiju dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Splitu (od 2011. godine) te voditelj predmeta s područja dentalne implantologije na Poslijediplomskom doktorskom studiju Dentalne medicine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu (od 2008. godine).

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4830 627 01 4830 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.