OCIJENI
Adresa: Ratkajev prolaz 8
10000, Zagreb
Telefon:
01 5551 212, 01 4008 165 01 5551 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bernays.hr/Home/Index/hr-HR

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-18
Djelatnosti: Sveučilište, veleučilište, visoka škola, fakultet
Ključne riječi: visoka škola - studij komunikacije - studij turizma - komunikacijski menadžment - upravljanje odnosima s javnošću - menadžment i marketing turističke destinacije - diplomski studij upravljanje doživljajem u turizmu - cjeloživotno obrazovanje - obrazovanje odraslih
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ​​Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment!

Edward Bernays Visoka škola jedinstveno je visoko učilište koje izvodi najinovativnije studijske programe iz komunikacija i turizma u ovom dijelu Europe.

Studiji komunikacija - preddiplomski studij „Komunikacijski menadžment“ i diplomski studij „Upravljanje odnosima s javnošću“ - te studiji turizma - preddiplomski studij „Menadžment i marketing turističke destinacije“ i diplomski studij „Upravljanje doživljajem u turizmu“ - nose snažan pečat dualnog obrazovanja koji studentima omogućava da započnu svoje karijere u gospodarskom i turističkom sektoru.

Uspješan model visokog obrazovanja koji uključuje blisku suradnju s poslovnom zajednicom studente prati od početka pa sve do kraja studija. Zahvaljujući partnerstvima s 90 organizacija u koje studenti komunikacija i turizma odlaze na praksu, svaki peti Bernaysov student dobio je trajni poslovni angažman već za vrijeme studija. 

Uz studente i predavače, koji predstavljaju ujedno i najveće Bernaysove ambasadore, njegovu su vrijednost prepoznale i stručna i akademska zajednica. Kampanja lansiranja 2013. donijela mu je prvu nagradu struke, Grand PRix nagradu Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a ubrzo potom uslijedila su priznanja Superbrands Hrvatske te međunarodne akademske zajednice koja je, uručivši Bernaysu Erasmus+ povelju, pozicionirala ovo visoko učilište među vodeće europske visokoobrazovne institucije.

Bernays je trenutno jedino visoko učilište u Hrvatskoj koje je tri godine zaredom ponijelo titulu hrvatskog visokoobrazovnog superbrenda, a od ostalih priznanja ističe se Biznis Partner nagrada za najbolju visokoobrazovnu instituciju jugoistočne Europe.

Tijekom dosadašnjeg rada Bernays je samostalno organizirao dvije velike međunarodne znanstvene konferencije Communication Management Forum te je izdao i pet brojeva međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review. U prosincu 2017., u suradnji s Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu, organizirao je i znanstvenu konferenciju pod nazivom „Medijski odgoj i zaštita dječjih prava“.

Unatoč tome što je u samo nekoliko godina postao priznat akademski brend, Bernays nastavlja kontinuirano rasti i razvijati se kako bi studentima pružio dodatne mogućnosti obrazovanja u okviru studijskih programa i omogućio im suvereno suočavanje sa svim poslovnim izazovima. 

Osim studija komunikacija i turizma, Bernaysova obrazovna ponuda uključuje i cjeloživotne programe objedinjene pod krovnim nazivom Bernays Akademija.

Detaljnije informacije o Bernaysu pogledajte na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5551 212, 01 4008 165 01 5551 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI