Ovjereni prijevodi

Objavljeno: 8.5.2018. 16:01

Stručan prijevod ili jednostavno prijevod različitih vrsta tekstova svakome zatreba barem jednom u životu. Zbog toga je potrebno pronaći stručan tim kojem se možete uvijek javiti. Jedna od tih svakako je VERBA.

VERBA je vodeći prevoditeljski centar koji pruža usluge prevođenja, ovjeravanje prijevoda, lektoriranje, lokalizaciju i višejezično stolno izdavaštvo (DTP) u Hrvatskoj. Prevoditeljski centar certificiran je prema normama ISO 9001, ISO 17100 i EN 15038, čime je zajamčena pouzdanost, stručnost i kvaliteta usluga prevođenja, ovjeravanja prijevoda i lektoriranja. To su prepoznali brojni korisnici usluga prevođenja i stručno Vijeće koji su VERBA centar odabrali za Croatian Superbrands Business. Prevoditeljski centar VERBA ima vlastiti stručni zaposlenika koji se sastoji od sudskih tumača, prevoditelja, redaktora, lektora, profesora stranih jezika i jezičnih specijalista te grafičkih i web dizajnera i voditelja projekata.VERBA pruža certificirane usluge prevođenja od 1998. godine. Od tada smo preveli oko milijun stranica stručnih tekstova iz raznih područja znanja.

- na svaki upit besplatno šaljemo neobavezujuću ponudu s ukupnom cijenom usluge
- svaki se prijevod dodatno provjerava prije isporuke (jezična redaktura)
- posebno vodimo računa o stručnoj terminologiji i specifičnoj terminologiji svakog klijenta i svakog područja znanja
- prijevode po dogovoru ovjeravaju ovlašteni sudski tumači
- sve usluge certificirane su prema ISO 9001, ISO 17100 i EN 15038
- sve se usluge mogu naručiti putem interneta

Ne morate trčati s papirima po gradu niti sami voditi svoje projekte.
Cjeloviti tim prevoditelja, jezičnih redaktora, lektora, ovlaštenih sudskih tumača i DTP stručnjaka VERBA CENTRA sve obavlja za vas.