OCIJENI

Originalno pakiranje poklona u ukrasne kutije

Objavljeno: 30.6.2020. 9:14

Odabrali ste apsolutno savršeni poklon, ali bojite se da će nedostatak pakiranja ili krivo pakiranje pomalo upropastiti cijeli “wow” efekt? Evo nekoliko ideja kako pakiranjem dodati još elegancije, još zanimljivosti ili još originalnosti samom poklonu. Ima toliko vrsta ukrasnih kutija koje bi mogle pospješiti koji god efekt želite postići. U tome će vam svakako pripomoći trgovina s raznolikom i originalnom ponudom kutija za pakiranje poklona, poput Kartonaže Hudetz. Prije svega, prisjetite se zašto uopće pakirate poklone: onaj trenutak neznanja, uzbuđenja i iščekivanja kod primatelja poklona čini taj trenutak otpakiravanja poklona još posebnijim. Možda je to nešto o čemu niste puno promišljali, ali samo pakiranje poklona već čini bitan dio cijelog doživljaja.

Kako učiniti vaš poklon posebnim i zanimljivim?

Uložite nešto vremena u promišljanje o samom poklonu. Poklon bi mogao biti povezan s hobijima i interesima osobe kojoj poklanjate. Jako je lijepo i poželjno da personalizirate poklon na neki način jer to pokazuje vašoj bliskoj osobi kako ste se zaista potrudili i niste kupili prvo što vam je palo pod ruku. Ako imate materijala i nešto kreativnog duha, poklon možete napraviti i sami. To je uvijek odlična ideja, no pazite da se to nešto zaista može uklopiti u interijer ili stil osobe kojoj izrađujete nešto.

Uz sve to, dodajte na kutiju personalizirani tisak ili jednostavno karticu s porukom. Sami ćete najbolje znati što napisati i kome pišete i samim time će ta poruka biti savršena. U svakom slučaju, poruka i potpis su još jedan neizostavan dio poklona. Trud se cijeni uvijek, kao i ljubav koju uložite u taj poklon. Osoba kojoj je to namijenjeno će to sigurno prepoznati, kakav god poklon bio u pitanju.

Kako zapakirati poklon?

Papir za zamatanje je ponekad prejednostavna i nezanimljiva opcija s nedostatkom originalnosti. Također, tako nešto se ne može opet iskoristiti, već odlazi u smeće nakon raspakiravanja. Razmislite o elegantnijoj, originalnoj i zanimljivijoj verziji pakiranja – o poklon kutijama.
Kutije mogu biti sljedećih vrsta:

  • Luksuzne kutije
  • Štancane kutije
  • Drvene kutije
  • Kutije za poklon s vrpcom
  • Kutije koje se zatvaraju na magnet
  • Okrugle plišane kutije s poklopcem
  • Kutije u obliku srca

Kutije su jednostavne za prenošenje poklona, ali su i upotrebljive više puta. Dolaze u mnogim veličinama i bojama ovisno o vrsti poklona i prigode za koju poklanjate. Vaš poklon treba biti prepoznatljiv i privlačan i zato trebate pronaći unikatnu kutiju u koju ga možete spakirati.

Kartonaža Hudetz u ponudi ima niz kvalitetnih i “custom made” kutija po pristupačnoj cijeni. Posjetite ih u Gundulićevoj 29 u Zagrebu i uvjerite se i sami zašto biste svoju poklon kutiju trebali naručiti baš od njih.

OCIJENI