Flower box

Objavljeno: 28.11.2017. 10:45

Cvijeće je oduvijek bezvremenski poklon. Tradicija darivanja cvijeća pojavljuje se još u dalekoj povijesti, čak u 12. I 13. Stoljeću.  Oduvijek je cvijeće simbol mira i sreće pa s ezbog toga često poklanja svima. Svojim različitim bojama cvaki cvijet nadahnjuje skoro svaku osobu u svijetu.Jedan od super primjera za odličan poklon, neovisno o prigodi je i tzv. kutija cvijeća odnosno Flower box. Želite li nekome pokloniti cvijeće kutija za cvijeće nije jednostavan buket, nego nešto potpuno novo i inovativno: 

  1. Kutija za cvijeće daje cvijeću veću važnost jer izgleda puno bolje i veće od običnog buketa.
  2. Idealan je poklon za razne prigode poput rođendana, promocije, krizmi, godišnjica, Valentinova i drugih prigoda.
  3. Poklanjanjem flower boxa sigurno ćete iznenaditi dragu Vam osobu.
  4. Ovaj poklon je kreativan i moderan. Budite u trendu sa najnovijim standardima.
  5. Zašto nećete pogriješiti sa flower boxom? Prema istraživanjima postoji mala mogućsnost da se ovakava paket neće svidjeti osobi kojoj ste ga poklonili
  6. Uz to sve uvijek možete birati različite oblike kutija ovisno o željama i potrebama. Vaša kutija moža biti okrugla, valjkasa, u obliku srca, leptira i dr.
  7. Flowerbox će Vam zauvijek ostati u sjećanju.
  8. Svaki cvijet u flowerboxu ima svoju priču.


Ako već sutra želite iznenaditi dragu Vam osobu obratite se stručnom timu Kartonaže Hudetz koji se odlikuju se visokom kvalitetom i dosta ručnog rada. Vaše želje pretvorit će u stvarnost.