OCIJENI

Zašto je potrebno profesionalno i kvalitetno njegovati kosu?

Objavljeno: 9.5.2022. 14:01

Svaka djevojka sanja o mekoj, sjajnoj i zdravoj  kosi. Obično ljudi nemaju vremena posvetiti dodatnu pažnju režimu njege kose, zbog čega ne mogu postići navedene ciljeve. Kada ste zadnji put svojoj kosi priuštili tretman koji nije samo šamponiranje i regenerator kod kuće?

Naša kosa prolazi kroz mnogo toga između dva posjeta salonu - feniranje, peglanje, kovrčanje, suhi šampon, razne kemikalije, jako sunce, farbanje, sve su to stvari koje oštećuju vašu kosu. Možemo se truditi sami održavati i njegovati kosu, no profesionalno osoblje koje je educirano upravo za to, svoj će posao znati obaviti najbolje i za svaku će vrstu kose imati poseban tretman.

Profesionalni tretman – lijek za vašu kosu 

Kako bi se vaša kosa dubinski oporavila, tretmani u salonima prodiru u njezin vanjski sloj. Za razliku od toga, regeneratori i maske koje koristimo kod kuće uglavnom se fokusiraju na površinu kose.

Za ofarbanu kosu, tretmani su posebno važni. Oni hidratiziraju kosu, daju joj mekoću te ju održavaju glatkom, sjajnom i zdravom. Vaša će boja duže trajati i izgledati kao prvog dana, a kosa će vam općenito izgledati mnogo bolje i biti u mnogo boljem stanju, primjenom samo jednog profesionalnog tretmana.

Sprečavanje opadanja kose i nepotrebnih oštećenja

Tretmani prodiranjem u kosu i vlasište osiguravaju zaštitu od oštećenja. Djeluju kao lijek za kosu, čine ju zdravom! Osim toga, vaša će kosa biti manje ispucala te će manje opadati. 

Hidratacija

Baš kao i koža, i kosa treba hidrataciju kako bi ostala zdrava. Nedostatak vlage uzrokuje perut i ispucale vrhove. Tretmani kosi osiguravaju eterično prirodno ulje i proteine ​​koji su neophodni za zdravu kosu.

Elastičnost kose

Ako vaša kosa ne dobije potreban tretman i proteine, postaje slaba i lako se lomi. Tretmani za kosu potiču elastičnost i smanjuju njezino lomljenje

Sjajna kosa

Ako je vaša kosa izgubila sjaj, vrijeme je za tretman koji će vratiti izgubljeni sjaj vašoj kosi i ponovno je učiniti glatkom i sjajnom.

Zakažite termin u frizerskom salonu već danas i pružite svojoj kosi ono što zaslužuje. Stručno osoblje iz frizerskog studia V&M nadomak Britanskog trga u Zagrebu najbolje će znati kakav tretman zahtjeva vaša kosa. Iako će mnogi frizeri trajno otpisati ispucale vrhove i šišanje smatrati jedinim rješenjem, profesionalci iz ovog studia predložiti će vam trajno rješenje. Posjetite njihovu Facebook stranicu i pogledajte njihovu odličnu i bogatu ponudu. 

OCIJENI