Adresa: Heinzelova 44
10000, Zagreb
Mobitel:
095 8371 125 095 8371 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.antimoda.hr/
http://www.facebook.com/Antimoda/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 8 - 20; sub: 8 - 15
Djelatnosti: Frizer, frizerski salon
Make-up, vizažist
Ključne riječi: frizer - frizerski studio - moderne tehnike bojanja - balayage - ombre - flamboyage - profesionalno šminkanje - make up - personalizirano šišanje - personalizirane frizure - svečane vjenčane frizure - modna muška šišanja - uređivanje brade - pramenovi - masaža vlasišta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu FRIZERSKOG STUDIJA ANTIMODA.

Odabir imena Antimoda doslovno je primjenjivo na ono što i radimo. Antimoda znači spojiti naoko nespojivo, pa zato naš rad zasnivamo na retro stilu koji osuvremenjujemo u duhu našeg vremena.
Sve što je "moderno" ne znači da je i najbolje za svakoga od nas. Jako je važno stiliziranjem odrediti proporcije koje iz pojedine perspektive odgovaraju obliku glave, konstituciji tijela i pojedinim nedostatcima koje treba prikriti i prednostima koje treba jasno istaknuti. Koliko sam uspjeli u tome, procijenite sami…


Nalazimo se u blizini autobusnog kolodvora u Zagrebu i specijalizirani smo za pružanje profesionalnih frizerskih usluga namijenjenih za žene i muškarce. Također kod nas možete potražiti uslugu šminkanja bilo da trebate dnevni ili svečani look.

Dugogodišnjim radimo stekli smo mnogobrojne zadovoljne klijente koji su uvidjeli naše kvalitete i ukazali nam povjerenje.

Tim nam se sastoji od stručnih i profesionalnih djelatnika s višegodišnjim iskustvom koji konstantnim edukacijama unaprjeđuju svoje znanje i sposobnosti.
Pri pružanju naših usluga koristimo profesionalne visokokvalitetne preparati i najmoderniju tehniku.

Za sva dodatna pitanja i rezervacije termina kontaktirajte nas putem telefona.
Posjetite našu web stranicu i pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 8371 125 095 8371 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.