OCIJENI

Trendovi šišanja u 2022. godini

Objavljeno: 9.5.2022. 14:00

Prošlogodišnji stil s malo održavanja podižemo na vrhunac s upečatljivim slojevima koji odlično obavljaju posao i vraćaju nas u prošla desetljeća – naravno, samo u modnom smislu. Za vas smo izdvojili trendove u šišanju za 2022. godinu.

Postepeno šišanje

Slojevi će vašoj kosi dati novi volumen i novu teksturu. Ove su godine izrazito popularni, i na kratkoj i na dugoj kosi, sa slojevima sigurno nećete pogriješiti! Kako bi vaša kosa bila zdrava, jako je važna forma stiliziranja i redovito šišanje.

Lob

Lob, ili kosa dužine do ključne kosti, ove se godine smatra najljepšom dužinom kose. Bez obzira na vrstu, strukturu ili boju kose, ova predivna frizura funkcionira na svakome. 

Lagano valoviti bob

Vraćamo se u staro Hollywoodsko doba, bob koji je u to vrijeme bio najpopularniji i sada je izbor mnogih žena. Nenametljivo i profinjeno!

Kovrčava kosa sa šiškama

Šiške su se zadnjih godina vratile u modu i od tada su pravi boom! Kovrče vole hrpu slojevitosti kako bi održale svoj prirodni sjaj, a tanke šiške osvježavaju apsolutno svaku frizuru ili dužinu, pa tako i na kovrčavoj kosi izgledaju izvanredno. 

„Zavjese“ šiške ili curtain bangs

Frizura koja će vam dati retro izgled, a u isto vrijeme je potpuno u trendu, curtain bangs! Svakoj vrsti frizure daju novu čar. Ovo je zaista jedan od najpopularnijih trendova, a jasno nam je i zašto – odlično izgledaju na svakome.

Bob u svakom smislu

U svijetu frizura, bob je i ove godine nastavio svoju vladavinu. Sa šiškama ili bez, valovit ili ravan, duži ili kraći, nema dvojbe da će izgledati potpuno u skladu s trendovima, fantastično!

Ako i dalje niste sigurni koja će vam frizura najbolje pristajati, profesionalno osoblje iz zagrebačkog frizerskog studia V&M tu je za vas da vas savjetuje, a potom i odlično obavi svoj posao. Za svoje klijente biraju samo najbolje, stoga odaberite zdravu i modernu frizuru i posjetite ih u blizini Britanskog trga!

OCIJENI