Adresa: Vukomerec 38
10 000 Zagreb
Telefon:
01 7888 787 01 7888 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://preventa.hr/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: 08:00 -16:00
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Energetski certifikati
Ključne riječi: zaštita na radu - zaštita od požara - osposobljavanje za zaštitu na radu - osposobljavanje za zaštitu od požara - energetski certifikati - procjena rizika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Specijalizirana smo tvrtka za usluge u području zaštitu na radu, zaštite od požara, energetskih pregleda i certificiranja.

Pokrivamo širok spektar djelatnosti: prerađivačku industriju, trgovine, uredske poslove, IT sektor, obrazovanje, turizam, javnu upravu, odvjetničke i javnobilježničke urede, knjigovodstva, zdravstvene ordinacije, ljekarne, frizerske i kozmetičke salone, ugostitelje, hotele, auto-servise, autoprijevoznike, strojobravarske i stolarske radionice, građevinare, električare, grafičare i obrtnike svih vrsta...

Ključni čimbenici naše kompetitivne prednosti:
-Svoje poslovanje temeljimo na naprednim informatičkim i internim organizacijskim rješenjima kojima postižemo kvalitetno upravljanje odnosima s klijentima i naprednu izradu i vođenje dokumentacije uz osiguranje troškovne efikasnosti.

-U cilju povećanja kvalitete naših usluga implementirali smo i certificirali sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001 za obavljanje stručnih poslova zaštite na radu, što kvalitetu naše usluge diže na nivo viši od zakonski propisanog.

-Za pokriće od odgovornosti prema naručitelju usluga jamčimo i policom osiguranja od odgovornosti iz djelatnosti prema trećim osobama u iznosu od 250.000,00 kn po štetnom događaju.

-Stabilnost poslovanja i perspektivu poslovnog razvoja potvrđujemo certifikatom poslovne izvrsnosti AA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta Bisnode.

-Teoretska osposobljavanja provodimo online putem našeg e-Learning sustava, koji je dostupan 24 sata dnevno, što omogućava da korisnici mogu sami birati mjesto i vrijeme kada će pristupiti osposobljavanju.

Urede imamo u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu, a usluge pružamo na području cijele Hrvatske.

Sve detaljnije informacije dostupne su vam na našoj internet stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 7888 787 01 7888 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.