OCIJENI

Zakoračite u budućnost i pojednostavite si život uz pametno ogledalo

Objavljeno: 15.6.2020. 16:18

Tehnologija iz dana u dan sve više napreduje i omogućava nam prethodno nezamislive stvari i veće razine udobnosti nego ikad prije. U današnjem svijetu postalo je moguće, ali i obavezno da budemo u svakom trenutku povezani i u toku sa zbivanjima. Upravo to omogućava vam i smart mirror (pametno ogledalo), koje pruža sve što vam treba od ogledala. Jutarnje odijevanje nezaobilazan je dio svakog dana, a pametno ogledalo omogućava vam da to vrijeme iskoristite učinkovitije ili da jednostavno razbijete rutinu uz brojne dodatne sadržaje.

Pitate se kako je to moguće?

Pametno ogledalo kombinira funkciju klasičnog ogledala s ugrađenim displejem koji vam pruža mogućnost čitanja vijesti, provjere vremenske prognoze ili udaljenosti i trajanja puta do vašeg prvog sastanka u danu. Na njemu možete pratiti sve informacije koje su vam važne za poslovni, ali i privatni život, a kako bi korištenje bilo što lakše, osim zaslona na dodir, u dogovoru s programerom može se ugraditi i Alexa za glasovne upute i postavljanje pitanja. Osim privatne upotrebe, pametna ogledala odličan su izbor za sve komercijalne prostore zbog mogućnosti prikazivanja reklamnih sadržaja pomoću ugrađenog displeja. 

Osim korisnih informacija, ogledalo možete koristiti i za razonodu te se, uz dogovor s programerom, mogu instalirati i aplikacije poput Netflixa ili ga povezati s TV-om kako bi za vrijeme dužih boravaka u kupaonici skratili vrijeme i razbili monotoniju. Smart mirror voljet će i vaša djeca, a uz dodatne aplikacije za pranje zubi može pomoći i razviti bolje higijenske navike.

Osim što nudi pregršt dodatnih sadržaja, smart mirror pruža i brojne funkcionalnosti koje olakšavaju proces spremanja i čine novu generaciju ogledala. Pametno ogledalo moguće je povezati s ostalim pametnim uređajima, poput sigurnosnog sustava vašeg doma ili pametnih aparata poput brijača, pametnih vaga i pametnih satova, kako bi imali potpuni pregled situacije u svakom trenutku. Za žene je posebno korisna mogućnost instalacije aplikacija za šminkanje i njegu kože, ali i podesivo svjetlo s više nijansi koje omogućava šminkanje u skladu s uvjetima osvjetljenja kakve očekujete vani.

Ako se brinete kako će se ogledalo uklopiti u vaš interijer, opustite se, jer je smart mirror moguće uokviriti u bilo koji okvir kako bi se savršeno uklopio u dizajn vaše kupaonice. I sada najvažnija informacija - ako se pitate gdje u Hrvatskoj možete pronaći ovaj ekskluzivan proizvod, ne trebate tražiti dalje od Bradas studija za uokvirenje slike i prodaju materijala u Zagrebu. Osim što možete naručiti svoje ogledalo, možete odabrati i između niza atraktivnih okvira. Zakoračite i vi u budućnost i pametno iskoristite vrijeme uz smart mirror iz Bradas studija.

OCIJENI