Adresa: Bolnička 34f
10090 , Zagreb
Mobitel:
098 9333 839 098 9333 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.eloquens.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Škola stranih jezika
Prevođenje
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: strani jezici - tečajevi stranogjezika - intenzivni tečajevi stranog jezika za poslovne subjekte - stručni prijevodi diploma i životopisa - individualni tečajevi stranih jezika - tečaj stranog jezika u prostoru klijenta - engleski - njemački - španjolski - talijanski - francuski - ruski - mađarski - švedski - slovenski - češki i hrvatski jezik za strance
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Iz Zagreba preko Londona, Yorka, Edinburga, Rima i Praga, put je opet vodio u Zagreb… :-)

Nakon višegodišnjeg međunarodnog iskustva u poduci i prevođenju za Vas smo 2007. u Zagrebu otvorili Centar za poduku i prevođenje SKILLS, koji je 2008. prerastao u ELOQUENS d.o.o.

U početku smo bili orijentirani na tvrtke i business tečajeve; zadovoljni polaznici koji su uz našu pomoć uspjeli ostvariti svoje ciljeve u učenju stranih jezika i međunarodne komunikacije postajali su naši prijatelji, njihove obitelji naši polaznici… i tako i dalje rastemo i učimo zajedno!

Osim na lokaciji Bolnička c. 34E, u naselju Ris, u Vrapču, možete nam se pridružiti i na Kajzerici, XI.Podbrežje 25 ili, po dogovoru, učenje možemo organizirati i na Vašoj adresi.

Zaista nam je ogromno zadovoljstvo što smo postali zajednica ljudi koji ulažu u sebe i koji svoje spoznaje i iskustva dijele s drugima.

Vođeni ljubavlju prema poslu koji radimo nastojimo ukazati na važnost komunikacije u svim oblicima.
Pri tome ključnu ulogu imaju naši kvalificirani predavači koji podučavaju ne samo kako govoriti neki (strani) jezik, nego i kako ga (do)živjeti, shvatiti i osjetiti.

Stoga Vam uz jezične tečajeve (> Dobrodošli), nudimo i razne stručne radionice, kreativne igraonice/radionice i seminare koji će Vam pomoći u izgradnji samopouzdanja (ne samo) u korištenju stranog jezika nego i u ostvarivanju poslovnih i privatnih kontakata.

Jer – riječi imaju moć! Kamo god pošli – riječi uvijek nosite sa sobom.
Naučite ih koristiti na pravi način!


Stojimo Vam na usluzi,

Vaš ELOQUENS team.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9333 839 098 9333 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.