Adresa: Zelinska ulica 4
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6171 370 01 6171 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mali-ivica.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8-20
sub: 8-15
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Fotokopiranje, printanje, prijepis
Ključne riječi: printanje, tisak, grafički dizajn, digitalni tisak. posjetnice, letci, brošure, katalozi, posteri, plotanje, skeniranje velikih formata, izrada postera velikih formata, print velikih formata, tisak mapa, tisak kuverti, tisak cjenika, tisak jelovnika tvrdog i mekog uveza
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Već gotovo osamnaest godina, Mali Ivica živi, radi i raste u srcu poslovnog središta Zagreba, trenutno poslujući na adresi Zelinska ulica 4.

Zahvaljujući povjerenju koje su mu pružili klijenti, mnoge su se stvari promijenile od njegovih skromnih početaka. Danas možemo s pravom i ponosom reći da je Mali Ivica postao veliki.

Kako i zašto...


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6171 370 01 6171 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.