OCIJENI
Adresa: Trnjanska cesta 105
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6227 099 01 6227 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ksb-poslovanje.hr/hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
I po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: računovodstvene usluge - administrativne usluge - financijsko savjetovanje - poslovno savjetovanje - promet nekretninama - vođenje glavne knjige - izrada i predaja propisanih financijskih izvještaja - izradi planova poslovanja - planiranje poslovnih procesa - računovodstvo zagreb - knjigovostvo zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu "KSB POSLOVANJA".

KSB POSLOVANJE društvo s ograničenom odgovornošću za usluge je trgovačko društvo osnovano s ciljem pružanja usluga u području:

  • računovodstva i administracije
  • financijskog i poslovnog savjetovanja te
  • prometa nekretninama

Naše temeljne vrijednosti su: POVJERENJE  I KVALITETA

Povjerenje naših klijenata gradimo na partnerstvu, poštovanju, pravednosti i predanosti svim preuzetim zadacima.

Svaki klijent nam je jednako važan. Karakterizira nas visoka razina stručnosti i povjerljivosti te partnerski odnos prema klijentima.

U  svemu što radimo težimo izvrsnosti čime postižemo kvalitetu, tj. najbolju vrijednost za naše klijente.

Svojim poslovnim partnerima – klijentima pristupamo uvijek tražeći najbolje rješenje za svakodnevne poslovne izazove, uvažavajući njihove specifičnosti i želje.

Osnivačica i direktorica Društva - gospođa Koraljka Slunjski Bočkaj visoko obrazovanje stekla je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i
ima blizu 25 godina radnog iskustva u području financija i računovodstva u različitim djelatnostima, od čega preko 20 godina na visokim managerskim pozicijama (direktor financija i računovodstva) u malim, srednjim i velikim trgovačkim društvima u privatnom vlasništvu.

Radna mjesta na kojima je stekla svoje poslovno iskustvo su osim financija obuhvaćala i odgovornost, te svakodnevni operativni angažman u računovodstvenim poslovima, kao i poslovnom planiranju i analizi poslovanja, fakturiranju, obračunu plaća, koordinaciji s revizorima, odvjetnicima i javnim bilježnicima.

Trgovačka društva u kojima je bila zaposlena bila su direktno ili indirektno vlasnički i upravljački povezana s više drugih trgovačkih društava s mnogo različitih djelatnosti u zemlji i inozemstvu te je za iste bila odgovorna za obavljanje svih financijsko – računovodstvenih poslova, kontrolu poslovanja, upravljanje rizicima, izvještavanje i konsolidaciju na razini grupacija.

Tijekom radnog vijeka u realnom sektoru stekla je znanje i iskustvo i u poslovima vezanim uz nabavu, prodaju, radno, ugovorno i trgovačko pravo, informatiku, osiguravajući da društva posluju u skladu sa svim promjenama zakonskih propisa. Sveobuhvatno shvaćanje poslovnih procesa omogućilo joj je uspješnu provedbu promjena i nadogradnji informacijskih sustava. Sudjelovala je u više „due diligence“ postupaka, provela više osnivanja, likvidacija, spajanja i pripajanja trgovačkih društava.

Radno iskustvo stekla je i u djelatnostima povezanim uz promet nekretninama, a „strast“ prema poslovima vezanim uz nekretnine potaknula ju je na daljnje usavršavanje u istom području i stjecanje statusa ovlaštenog agenta za posredovanje u prometu nekretninama

Redovita je polaznica stručnih seminara, simpozija i radionica kojima trajno nadograđuje svoje znanje i vještine te prati sve promjene pozitivnih propisa.

Svojom profesionalnošću, radom, znanjem i sposobnostima, dobrim sagledavanjem i shvaćanjem poslovnih procesa te osjećajem za odgovornost, sigurno može i zna ispuniti i Vaša očekivanja.

Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte poslovnog partnera na kojeg se možete osloniti!

Sve dodatne informacije o našim uslugama dostupne su vam na našoj web stranici

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6227 099 01 6227 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI