OCIJENI

IP bežične sigurnosne kamere

Objavljeno: 15.11.2019. 13:30

Bilo da je riječ od poslovnom prostoru ili vlastitom domu, sigurnosni sustavi postaju sve važniji element svakog stambenog objekta. Zbog porasta kriminala, sve više ljudi osjeća potrebu za poduzimanjem dodatnih mjera opreza kako bi se osjećali maksimalno sigurno u prostorijama u kojima borave, ali i kako bi zaštitili svu imovinu i dragocjene predmete. Jedan od najpouzdanijih metoda svakako je postavljanje video kamera unutar objekata. Jedino pomoću njih možemo imati uvid u sve aktivnosti, u svakome trenutku. Upravo iz tog razloga, objekti zaštićeni sustavom sigurnosnih kamera izazivaju strah kod potencijalnih pljačkaša i sl.Napredovanjem tehnologije na tržištu se javlja sve veći broj vrsta sigurnosnih sustava. Neke od takvih inovacija su bežične IP kamere. Ove kamere predstavljaju najnapredniji oblik sigurnosnog sustava, zbog čega su u kratkom vremenu postale apsolutan hit. S obzirom na to da se radi o bežičnom uređaju, IP kameru moguće postaviti u bilo kojem djelu prostorije, a video prijenos se vrši putem WiFi signala, u najkvalitetnijoj rezoluciji. Osim toga, ova kamera dolazi s mogućnosti slušanja zvuka s lokacije, a osim mikrofona one također imaju ugrađeni zvučnik, pomoću kojega se u realnom vremenu može komunicirati. Ova mogućnost osobito je korisna u situacijama provale, jer se provalniku može trenutno komunicirati da je uhvaćen i da policija dolazi.

IP bežična kamera prilikom detekcije ikakvog pokreta ili zvuka unutar prostorije, putem smartphone aplikacije šalje automatsku obavijest/alarm. Ova smartphone aplikacija nudi brojne prednosti, poput rotacije kamera i zumiranja. Oprez je još učinkovitiji zahvaljujući alarmnoj centrali koja u trenutku zapaženih situacija, može uputiti poziv vlasniku. Na taj način, možete u svakom trenutku biti sigurni u zaštićenost svog doma ili poslovnog prostora.IP bežične kamere tehnološka su inovacija koje su napravile korak dalje u sigurnosnoj industriji. Nude mogućnosti zbog kojih su daleko najpouzdaniji način zaštite imovine. Osim toga, sve ove prednosti dostupne su po povoljnim cijenama.

U potrazi za kvalitetnim sigurnosnim sustavom, ne propustite provjeriti ponudu tvrtke Genius. Tvrtka Genius posebnu pozornost posvećuje odabiru isključivo proizvoda najviših standarda kvalitete, pa je tako svoj asortiman obogatila bežičnim IP kamerama. Obratite nam se i izaberite najpouzdaniju metodu zaštite.

OCIJENI