Adresa: Sokolgradska 84
10000, Zagreb
Telefon:
01 3011 255, 01 3041 878 01 3011 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ram-adriatic.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: računovodstveno-knjigovodstvene usluge, računovodstveno, knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, financijske analize, porezno savjetovanje, financijsko knjigovodstvo, sastavljanje periodičnih obračuna, sastavljanje završnog računa, izrada poslovnih izvješća, obračun plaća sa pratećom dokumentacijom, prijava i odjava djelatnika na mirovinsko osiguranje, prijava i odjava djelatnika na zdravstveno osiguranje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću

Predmet poslovanja:

* Računovodstveno-knjigovodstvene usluge
* trgovina na veliko
* porezno savjetovanje
* financijske analize
* Izrada i održavanje programa za POS sisteme maloprodaje

Osnivač i direktor: Jadranko Vlatković

Temeljem Zakona o računovodstvu, svaki je poduzetnik u Republici Hrvatskoj dužan voditi poslovne knjige i sastavljati financijska izvješća prema temeljnim načelima urednog knjigovodstva. Knjigovodstvo mora biti takvo da trećoj stručnoj osobi u okviru primjerenog roka omogući uvid u poslovne događaje i u stanje poduzeća ili obrta.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3011 255, 01 3041 878 01 3011 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.