OCIJENI
Adresa: Savska 141
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6190 837 01 6190 ... - Klikni za broj
Mobitel:
095 8402 251, 095 6190 837 095 8402 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autopunkt.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-18h
sub: 8-16h
ned: zatvoreno
Djelatnosti: Auto mehaničar, auto mehanika
Vulkanizer, autogume, motogume
Autopraonica, auto praonica
Ključne riječi: gume, autoservis, vulkanizer, autopraonica, automehaničar, gume za auto, montaža i balansiranje guma, hotel za gume, popravak automobila, priprema za tehnički, mali servis, veliki servis, popravak kočnica, amortizeri, zupčasti remen, kuplung, dijagnostika automobila, servis auta, priprema za tehnički, popravak felgi, zamjena motornog ulja, zamjena filtera za ulje, filtera zraka, filter kabine, filter goriva
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Autoservis

SERVIS, ODRŽAVANJE, POPRAVAK, BESPLATNA DIJAGNOSTIKA

Želite li produžiti vijek trajanja svog limenog ljubimca, potrebno ga je redovito servisirati. Malo, ali redovito ulaganje može spriječiti vrlo skupe popravke.

Redovni servis nemojte gledati kao trošak nego kao investiciju, jer neredovito servisiranje automobila može dovesti do velikih i skupih kvarova.

Neugodno iznenađenje može Vam se desiti u trenutku kada to najmanje očekujete, nerjetko na mjestu i u situaciji koja nije nimalo prikladna da Vaš automobil radi kvara stane. Da biste u što većoj mjeri izbjegli takve situacije, redovito servisirajte svoj automobil.

Ukoliko Vam se u bilo kojem trenutku učini da s Vašim automobilom nešto nije u redu, dođite do našeg servisa, napraviti ćemo BESPLATNU DIJAGNOSTIKU I ustanoviti o čemu se radi, te u dogovoru s Vama poduzeti potrebne korake.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
28.07.2021. 01:48 | KORISNIK: sasa.graonic

Vrhunska kvaliteta usluge, profesionalnost i korektne cijene.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI