OCIJENI
Adresa: CENTAR STUPNIK: Gornjostupnička 9 b
10255 Gornji Stupnik
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6598 500 01 6598 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.smit-commerce.hr
http://www.facebook.com/smitcommerce

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-19:30 sub: 7:30-15
Djelatnosti: Trgovina građevinskog materijala
Trgovački centar, robna kuća, diskont, sajam
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: trgovina - instalacije - građevinski materijal - smit commerce - vodovod i kanalizacija - grijanje - alati - elektromaterijal - vijčana roba - okovi - boje - lakovi - crna metalurgija - obojena metalurgija - keramičke pločice - sanitarije - kupaonski namještaj - građevni materijal-dimnjaci-crijep - cigla- letva - daska - najlon - žbuka - cement - ljepilo - stiropor - OSB - blažuljka - odstojnik - tačke - šindra - distancer - pvc cijevi - pvc koljena -fasade-lopata- mješalica za beton
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo tvrtka za trgovinu na veliko i malo, konzalting, inženjering te investicije stambeno poslovnih objekata.

Vodeća tvrtka koja nudi široki asortiman građevinskog materijala potrebnog za gradnju i opremanje kuće, stana i ostalih investicijskih projekata u industriji i građevinstvu. U poslovanju naša politika je zadovoljstvo kupaca širokom ponuda i kvalitetom koju nudimo.

Posjetite nas na adresama:
​CENTAR STUPNIK: Gornjostupnička 9 b POSLOVNICA
Petrinja: Slavka Kolara 11 POSLOVNICA
Zagreb: Zagrebački Velesajam: Av. Dubrovnik 15

Tvrtku Smit Commerce d.o.o. osnovao je 1990. godine gospodin Zlatko Meglaj. Tvrtka je najprije djelovala u unajmljenom prostoru od 80 m2. Već 1995. godine tvrtka raspolaže sa 25.000 m2 vlastitog zemljišta, 1996. godine sagrađeno je 600 m2 prodajno-skladišnog prostora, a 2003. godine i novih 2.000 m2 izložbeno-prodajnog, te upravno-poslovnog i skladišnog prostora. Također 2005. godine sagrađeno je dodatnih 1500 m2 prodajno-skladišnog prostora koji omogućuje kupcima veći i kvalitetniji izbor robe. Sve zajedno sjedinjeno je u lijep i uređen trgovački centar.

U posao se krenulo s troje zaposlenih, a danas Smit Commerce d.o.o. broji stotinjak zaposlenih. U istom razdoblju rastao je i promet, do 20% godišnje. Stalno raste i broj kupaca, a neki od poznatijih naših kupaca su: Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Zagrebački Holding, HŽ Holding, Hoto grupa, Hrvatska pošta, Hrvatske šume, Grad Sveta Nedelja, Komunalac d.o.o. Samobor, Nacionalni park Plitvička jezera, Sveučilište u Zagrebu, Gradska plinara Zagreb, Plinacro d.o.o., Beton Lučko, Brodomerkur, Hidrocommerce, Elektrokovina, Hrvatska radiotelevizija i dr.
Svakim danom raste broj kupaca, obrtnika, te malih, srednjih i velikih poduzeća, vjernih Smit Commerce-u d.o.o., dok se u maloprodaji godišnje registrira 150.000 kupaca.

Smit Commerce d.o.o. danas je renomirana tvrtka, vrlo prepoznatljivog imena i kvalitete, te se ističe i mnogim ugovorenim poslovnim suradnjama u izvedbi građevinskih radova. Tako se mogu istaknuti sljedeći izvedeni radovi: Hoto Business Tower, Castelum, Hoto Vile, Kika Zagreb, Lidl Hrvatska, Grawe osiguranje, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva - stambeno zbrinjavanje i obnova, vlastiti stambeni objekt na Kajzerici, stambeni objekt POS-a za Agenciju za pravni promet i posredovanje nekretninama.POLITIKA KVALITETE

Smit Commerce d.o.o. je vodeća tvrtka na području prodaje građevnog i instalacijskog materijala potrebnog za gradnju i opremanje kuće, stana i ostalih investicijskih poslova u industriji i građevinarstvu. Takav kompletan asortiman višestruko zadovoljava potrebe obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzeća. Neprestanim ulaganjem u sva područja dovelo nas je do visokopozicioniranog poduzeća na tržištu, naime, Smit Commerce d.o.o. je prema Zavodu za poslovna istraživanja svrstana među 1% najvećih tvrtki u svojoj branši.

Naši opći ciljevi vezani za kvalitetu su:

1. Voditi brigu o vlastitim mogućnostima, ne precjenjivati ih i imati mjeru u poslu.
2. Ispunjavati zahtjeve i neprekidno poboljšavati učinkovitost sustava upravljanja kvalitetom.
3. Pratiti tehnološki napredak asortimana kojeg prodajemo i prema njemu neprekidno usavršavati kadrove.
4. Usmjeravati svakog pojedinca na samostalno i kontinuirano nadograđivanje vlastitog znanja praćenjem noviteta na tržištu po svakom asortimanu.
5. Pružiti djelatnicima primjerene i stimulativne uvjete rada.
6. Izgrađivati povjerenje i razvijati partnerski odnos s dobavljačima i kupcima, a sve u cilju obostranog zadovoljstva.

U vidu politike kvalitete, Smit Commerce d.o.o. nastoji zaštititi okoliš od štetnog djelovanja i neprekidno radi na poboljšanjima.

Da bi se navedene namjere ostvarile, Smit Commerce d.o.o. planira i vodi svoje poslovanje s ciljem smanjenja utjecaja tvrtke na okoliš.

Također, poduzimaju se odgovarajuće mjere za smanjenje onečišćenja okoliša unutar poduzeća, smanjuje se utrošak sirovina i nastajanje otpada, radi se na besprijekornom održavanju sredstava rada koja imaju utjecaj na okoliš, te se konstantno obnavlja i modernizira vozni park, nastoji se optimizirati korištenje energije i sirovina reciklažom, te se razvija svijest o zaštiti okoliša među zaposlenicima.

Proizvodi u području:

 • Vodovoda
 • Grijanja
 • Keramičkih Pločica
 • Osnovnih Građevinskih Materijala
 • Završnih Građevinskih Materijala
 • Sanitarija
 • Okova
 • Vijaka
 • Kupaonskog Namještaja
 • Alata
 • Elektromaterijala
 • Metalurgije
 • Boja i Lakova
 • Kemikalije
 • Kanalizacije

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6598 500 01 6598 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI