OCIJENI
Adresa: Gospodska 28
10090 Zagreb
Telefon:
098 1610 437 098 1610 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.conecta.hr

Radno vrijeme

:
Rad sa strankama po dogovoru. Molimo da nam se javite na navedeni broj telefona ili e-adresu: info@conecta.hr
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Intelektualne usluge
Ključne riječi: prevoditelj, sudski tumač, sudski tumač za njemački, sudski tumač za talijanski, sudski tumač za engleski, sudski tumač za njemački i engleski, lektura, sudski tumač za njemački i talijanski, prevoditelj za njemački, prevoditelj za talijanski, prevoditelj za engleski, prevoditelj za njemački i talijanski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

CONECTA nudi usluge ovjerenih i neovjerenih prijevoda u kombinacijama jezika njemački-talijanski-engleski-hrvatski te usluge lekture.

Javite nam se na: 098/1610-437 ili info@conecta.hr

Pročitaj cijeli tekst

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 1610 437 098 1610 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI