Adresa: Sjedište-Luke Ilića Oriovčanina 7, Lokacija ureda za klijente-Virska 10 Stenjevec.
10090 Zagreb
Telefon:
01 5587 618 01 5587 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://racunovodstvo-gewinn.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: Ustroj i vođenje temeljnih poslovnih knjiga - Ustroj i vođenje pomoćnih poslovnih knjiga i poreznih evidencija - Obračun amortizacije - Financijski izvještaji - Obračun plaća - Izrada isplatne liste i naloga za doznake - Vođenje porezne kartice - Godišnje prijave poreza na dohodak - Izrada prijedloga kontnog plana za poduzetnika - Prijave - Odjave - Završni računi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Knjigovodstveni servis Gewinn vas oslobađa obaveza kao što su pripreme dokumentacije za razne natječaje, kredite, npr. izvatke iz sudskog registra, potvrde od porezne uprave o stanju poreznog obveznika, BON1, SOL2, garancije od banaka, odjave-prijave radnika i sl.

Također nudimo opciju internet bankarstva uz visoku sigurnost u dogovoru s Vama (unos obveza prema dobavljačima, državi, download izvoda itd. s ograničenim ovlaštenjem- uz Vašu autorizaciju).

Pružamo Vam usluge visoke kvalitete usklađene zakonima, propisima i najnovijim tehnologijama (e-aplikacije itd).
Pouzdani smo poslovni partner s preko 36 godina iskustva koji pronalazi rješenja za uspješno poslovanje Vaše tvrtke, obrta, udruge, neprofitne organizacije, Vas kao fizičke osobe ili druge fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost.

Naši klijenti su uvijek obaviješteni na vrijeme vezano uz sve promjene zakona koje se tiču njihovih djelatnosti.


Bit će nam zadovoljstvo ukoliko nas kontaktirate kako bi dogovorili sastanak na kojem ćemo vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5587 618 01 5587 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.