OCIJENI
Adresa: Ulica Side Košutić 26
10000 ZAGREB
Mobitel:
095 5308 343 095 5308 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.essencije.wixsite.com/esencije
https://www.facebook.com/Esencije/?ref=page_internal
https://www.instagram.com/vanja_lopar/?hl=hr

Radno vrijeme

:
8:00-20:00
Djelatnosti: Aromaterapija, fitoterapija, refleksoterapija
Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: aromaterapija - eterična ulja - esencije - esencijalna ulja - prirodna kozmetika - prirodni pripravci - holistički pristup - zdravlje - izrada prirodne kozmetike - radionice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Moje ime je Vanja i dobrodošli u Esencije.


Prvi susret sa svijetom biljaka i esencija dogodio se još u srednjoj školi. Izrada magistralnih pripravaka, dok sam pohađala Medicinsku školu za farmaceutskog tehničara, izrodila je veliku strast.
Svoje školovanje nastavila sam na Medicinskom fakultetu i po zanimanju sam Magistra sanitarnog inženjerstva, a imam i završen Filozofski fakultet (PPDMI) pa od tuda dolazi moja strast prema predavanju i edukaciji.
Profesionalno se aromaterapijom bavim već nekoliko godina, a aromaterapija mi je i samoj promijenila život i poboljšala zdravlje. Od tada se profesionalno bavim aromaterapijom kao aromaterapeut
Kao dio svoje prakse i filozofije nastojim proširiti svoje znanje kroz održavanje radionica i seminara, ali prvenstveno kroz savjetovanje želim pomoći vama da prevenirate, ublažite ili riješite tegobe pomoću aromaterapije.

Ako vam je potreban pozitivan i brižan aromaterapeut, ne ustručavajte se kontaktirati me kako biste saznali kako Vam mogu pomoći.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI