OCIJENI

Zašto biste trebali izabrati BAPP

Objavljeno: 29.6.2022. 22:00

Za uspješno poslovanje svakog poduzeća sigurnost zaposlenika, radnog mjesta i imovine na prvom su mjestu. Osim sigurnosti zaposlenika, vrlo je važno da poslujete u skladu sa zakonskim okvirom štiteći sebe, svoje zaposlenike, ali i svoje okruženje.

Da su kvalitetna zaštita i sigurnost bitni u poslovanju, bez obzira na djelatnosti kojima se bavite znaju u zagrebačkoj tvrtki BAPP d.o.o. Ova tvrtka jedinstvena je po tome što objedinjuje sve djelatnosti koje su bitne u poslovanju velikog broja tvrtki. Neka od područja kojima se bave su:

1. Mjerenje buke i zvučne izolacije

Mjerenje buke važna je mjera zaštite od preglasne buke, a ujedno služi kao provjera koja nastoji spriječiti prekoračenje zakonski dopuštene razine buke. Najčešće se mjerenje buke i zvučne izolacije provodi za potrebe zadovoljavanja minimalnih tehničkih uvjeta (najčešće u ugostiteljstvu i turizmu) te za tehnički pregled građevina u svrhu dobivanja uporabne dozvole. Valja naglasiti da jedino ovlaštene tvrtke mogu izdati potvrde da su provedene mjere zaštite od buke.

2. Izrada energetskih certifikata

Energetski certifikat je posebna vrsta dokumenta koji naznačuje sva energetska svojstva neke zgrade. Točnije, energetski certifikat je dokument koji opisuje klimu, grijanje te ostala svojstva koja govore o kvaliteti zgrade. Prema Zakonu o gradnji, energetski certifikat potrebno je izraditi prije prodaje, iznajmljivanja, davanja u zakup, davanja u leasing zgrade i sl. Također, ovaj certifikat značajan je za budućeg kupca neke nekretnine jer mu prikazuje kvalitetu energije koju u zgradi,stoga kupac može odlučiti ispunjava li zgrada energetske kriterije koje on želi ili ne.

3. Zaštita na radu

Svakoj je tvrtki stalo do svojih zaposlenika, stoga je značajan dio poslovanja svake tvrtke orijentiran na zaštitu života i zdravlja svih zaposlenika. Isto tako, osim što štite živote svojih radnika, tvrtke koje primjenjuju sve smjernice za zaštitu na radu ujedno i doprinose ugledu svog poslovanja. Osim navedenog, sve tvrtke su dužne primjenjivati odredbe novog Zakona o zaštiti na radu može, jer u protivnom mogu dobiti kazne i do 120 tisuća kuna pa čak i izgubiti radnu dozvolu.

4. Zaštita od požara

Ovisno o djelatnostima kojima se bavite, postoji određeni stupanj opasnosti od požara, stoga je potrebno omogućili zaštitu od požara prema visokim standardima kvalitete. Kako biste prevenirali požar u svom poslovanju, nužno je potražiti kvalificiranog stručnjaka koju će vam pružiti potrebnu procjenu rizika od požara te ponuditi najbolja rješenja. Ovisno o vašoj lokaciji, stručnjak će vam dati prijedlog gdje je najbolje postaviti opremu za zaštitu od požara i vrstu zaštite kakvu vaša tvrtka zahtjeva.

Ako su navedena područja potrebna vašem poslovanju, ne morate previše tražiti vrhunske stručnjake jer u zagrebačkoj tvrtki BAPP d.o.o. već se dugi niz godina uspješno bave projektiranje, nadzor i održavanje, atestom buke, zaštitom okoliša, zbrinjavanjem otpada, reciklažom, sigurnošću i zaštitom na radu. Također, važno područje njihove djelatnosti je i energetsko certificiranje za koje imaju najviši stupanj ovlaštenja (CAGES) koji jamči profesionalnost u obavljanju posla.

Njihovo dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, efikasnost i odgovornost te velik broj zadovoljnih klijenata najbolji su dokaz da, odabirom tvrtke BAPP d.o.o. ne možete pogriješiti!

OCIJENI