OCIJENI
Adresa: Drage Gervaisa 42
10000, Zagreb
Mobitel:
091 6231 367 091 6231 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://manusmed.hr/
https://www.facebook.com/manusmed/
https://www.instagram.com/manusmed/?hl=hr

Radno vrijeme

:
Pon 13-20, uto sri cet pet 9-20, sub 9-14
Djelatnosti: Masaža - medicinska, sportska, anticelulitna...
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Akupunktura, akupresura, kiropraktika
Ključne riječi: masaža - manualna terapija - akupresura - sportska masaža - akupresurna masaža kralježnice - miofascijalna masaža - Fisioscissione - refleksološka masaža stopala - Guasha tijela - Medi taping - Royal masaža - ručna limfna drenaža - Shiatsu - bowen terapija - mikrofascijalno opuštanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

MANUS MED je specijalizirani studio za masažu, relaksaciju, prevenciju i održavanje zdravlja, a bavi se pružanjem usluga za njegu i održavanje tijela, uklanjanja stresa kao jednog od najvećih uzroka problema današnjeg čovjeka.

Usluge se izvršavaju prema individualnom programu sa svakim klijentom pojedinačno i po dogovoru.

Naglasak je na prevenciji i održavanju zdravlja, ali i postizanju dobrog i zdravog stanja uma i tijela kod osoba sa uneravnoteženim zdravljem. Naglasak je na manualnim tehnikama (što zapadnjačkim, što istočnjačkim). Svaki tretman odvija se pod stručnim vodstvom.

Ciljevi MANUS MED-a su podizanje svjesnosti svakog pojedinca o svojem tijelu i zdravlju, pomoć kod odluke o želji za poboljšanjem istih, te savjetovanje i konkretni tretmani.

Misija MANUS MED-a je usmjeravanje na boljitak životnih navika svakog tko nam se obrati.

Osnivač studija je Darija Zvonarek. Prethodno radno iskustvo sastoji se od rada u OB Sv.Duh (fizioterapeutski tehničar) i E Rejuvenation centru (spine i energy expert). Završila je Zdravstveno učilište, smjer fizioterapeutski tehničar, odradila staž u OB Sv. Duh i položila stručni ispit.

Pohađala je i Aroma Akademiju, odnosno stručno usavršavanje za wellness i spa terapeuta, što uspješno završava. Također je u međuvremenu završila tečaj MEDI TAPINGA. Daljnje edukacije prolazi u Kini (Suzhou Institute for Advanced Study & Tehnology) gdje usvaja razne terapijske vještine poput akupunkture, guashe, kineske masaže i refleksologije. Po povratku slijede edukacije za Energy experta i Spine experta. Iduće godine, ponovno odlazi u Kinu na daljnju edukaciju gdje završava viši stupanj guasha terapije, cupping, kinesku masažu i proučava iridologiju. Pohađala je i završila tečaj masaže glave, te edukaciju terapijske miofascijalne masaže u Učilištu Adrianus. Velika želja za novim znanjima, informacijama i edukcijama odvela ju je i u Nizozemsku, gdje uspješno pohađa i završava specijalizaciju za FISIOSCISSIONE, inovativnu tehniku za rad na konektivnom tkivu.

2016. započinje s edukacijom manualne terapije dr. Stošića. U travnju i svibnju završava s edukacijom manualne terapije križa i gornjeg uda, te donjeg uda u prosincu.

2017. započinje suradnju sa talijanskim kolegama i kreće sa organizacijom specijaliziranih edukacija (Fisioscissione).

U tijeku i u planu je nastavak stručnog usavršavanja, te svakodnevni napredak u praktičnom radu s klijentima.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI