Adresa: Josipa Pupačića 4
10000 Zagreb
Telefon:
01 3893 559 01 3893 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.statusplus.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9 -15
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstveni servis, knjigovodstvo, knjigovodstvo zagreb, računovodstvo, financije , savjetovanje, neprofitne udruge, knjigovodstvo udruga, knjigovodstvo saveza
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

NAŠE USLUGE

Knjigovodstvene i računovodstvene usluge

knjigovodstvene uslugeOsnovna djelatnost našeg poduzeća je pružanje usluga knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja pravnim i fizičkim osobama, ustanovama i neprofitnim organizacijama.Navedene poslove obavljamo za niže naveden poslovne subjekte. Klikom na pojedini link pročitajte više o našim uslugama.

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3893 559 01 3893 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.