Adresa: Vladimira Varićaka 18
10000 Zagreb
Mobitel:
098 470 126 098 470 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.rightdirection.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8:30-16:30
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvene i računovodstvene usluge - porezno savjetovanje - izrada godišnjeg obračuna - vođenje poslovnih knjiga -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu RIGHT DIRECTION d.o.o.

Društvo RIGHT DIRECTION d.o.o. osnovano je u srpnju 2013. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću s ciljem pružanja usluga računovodstva, knjigovodstva te poreznog i poslovnog savjetovanja za trgovačka društva.

Jedina je vlasnica i osnivačica društva Tanja Šokčević, diplomirana ekonomistica sa fdugogodišnjim radnim iskustvom i znanjem na području računovodstva, poslovnih financija, poreza, kontrolinga i organizacije.

Sukladno njezinu iskustvu na vodećim pozicijama računovodstva u korporativnim, odnosno internacionalnim poduzećima (voditelj računovodstva, pomoćnik direktora računovodstva i financijske podrške, regionalni manager za računovodstvo), svojom će Vam kompetentnošću i profesionalnim znanjem pružiti kvalitetnu uslugu, te svojom upornošću riješiti sve poslovne i računovodstvene izazove.

Edukacija studenata na području računovodstva.

Sve dodatne informacije možete potražiti na našoj web stranici ili putem telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 470 126 098 470 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.