OCIJENI
Adresa: Avenija Vjećeslava Holjevca 22
10000, Zagreb
Telefon:
01 6522 288 01 6522 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bdks.org/index.htm

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: obrti i fizičke osobe - d.o.o - obrti - slobodna zanimanja - j.d.o.o. - knjigovodstvene usluge - izrada obračuna plaća - obračun PDV-a i evidencija za PU - obrada i realizacija Ugovora o radu, djelu, zamjeni - priprema dokumentacije za specijalizaciju opće medicine - refundacija zamjenskog liječnika - popunjavanje putnih naloga - ispis virmana za banku i FINA-u
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

DOBRODOŠLI NA STRANICE KNJIGOVODSTVENOG SERVISA.

Nekoliko je dobrih razloga posjete ovoj stranici.
Kao prvi je što je Knjigovodstveni servis na usluzi svim pravnim i fizičkim osobama, dakle i Vama.
Drugo uz ponudu stručne knjigovodstvene usluge mi primjenjujemo MRS (Meðunarodni Računovodstveni Standard), treće specijalizirani smo u vođenju knjigovodstva za djelatnost zdravstva, a najbitnije u svemu je da su  Naši vjerni i zadovoljni klijenti.

Od početka uvoðenja privatne prakse i zakupa ugovornih liječnika HZZO-a  ostali u ovom knjigovodstvenom servisu. Što Vam sve nudimo, kad i kako radimo možete pogledati na ovoj stranici.

Nadamo se, da ćete za bilo kakva pitanja vezana za knjigovodstvo i usluge kontaktirati nas, a do tad Vam želimo ugodan boravak na stranicama  B.D. "Blaženka Damjanović"

Za sve dodatne upite kontaktirajte nas putem navedenog telefona.
Posjetite i našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6522 288 01 6522 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI