OCIJENI
Adresa: Froudeova 1-3
10000, Zagreb
Telefon:
01 5520 295 01 5520 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.logo-lg.hr
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo - siget - računovodstvo - računovodstveni servis - knjigovodstveni servis siget
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nakon 25 godina poslovnog iskustva, uz rad sam završila stručni studij Računovodstva i financija.  Od 2010. godine imam certifikat Ovlaštenog računovođe, te sam odlučila, kao i većina Vas, pokrenuti vlastiti posao. Prošla sam sve „muke“ od otvaranja obrta, obilaska državnih institucija, opremanja poslovnog prostora, pa do pronalaženja klijenata i postavljanja poslovanja na „noge“.

Iz vlastitog iskustva znam koliko je teško opstati na tržištu, te koliko je rada potrebno kako bi nas klijenti prepoznali, bili zadovoljni suradnjom i kvalitetom usluge.

Redovito odlazimo na stručne seminare, simpozije i radionice kroz koje nadograđujemo svoje  znanje i vještine, kako bi poduzetnicima, koji se guše u moru propisa, pravila i uredbi, olakšali poslovanje. U svom radu redovito pratimo sve suvremene publikacije, Zakone i propise koji su važni za naše klijente, jer zakonodavac želi znati što više o Vama i Vašem poslovanju u svrhu bolje naplate poreza.

Naš svakodnevni zadatak je ažurno, točno i uredno vođenje poslovnih knjiga, praćenje zakonskih propisa, te savjetovanje klijenata.

Naša vizija...
...je raditi profesionalno i po najvišim standardima kako bi uvijek bili prepoznati kao pouzdan partner.

Naša misija...
...je iskoristiti svoje iskustvo i stečeno znanje objedinivši ga na jednom mjestu radi pružanja što kvalitetnije i brže usluge.

Istinski volim svoj posao, a od svega mi je najdraži osobni kontakt sa malim poduzetnicima raznih struka. Svakom klijentu pristupam individualno i odgovorno i svi su jednako bitni, te im prilazim s jednakom pozornošću i odgovornošću.
Naša je obaveza da, u moru stalnih zakonskih izmjena, pronalazimo odgovore na Vaša pitanja, ali i sami dajemo prijedloge kako poboljšati Vaše poslovanje.
Vaša briga mora biti usmjerenja na Vaš biznis, a mi ćemo se brinuti oko ispravnog i zakonitog vođenja poslovnih knjiga.
Odlučite li poslovanje Vaše tvrtke povjeriti nama, jamčimo vam:

- Iskusvo
- Pouzdanost
- Ažurnost
- Stručnost
- Profesionalnost
- Izravan kontakt
- Partnerski odnos.

U knjigovodstveno  računovodstvenom servisu gradimo dugoročne poslovne odnose s našim klijentima. Iza toga stojimo i čvrsto smo uvjereni kako je potpuno povjerenje, te međusobna suradnja, jedini pravi temelj poslovnih odnosa.
Ne moram posebno isticati kako se radi o vrlo povjerljivim i osjetljivim dokumentima i podacima. U tu svrhu djelatnici knjigovodstveno računovodstvenog  servisa obvezni su pridržavati se etičkog, moralnog i profesionalnog kodeksa struke.

Knjigovodstveno računovodstveni servis ima ugovorene certifikate sa Poreznom upravom (e-Porezna), FINOM (e-Fina), Mirovinskim osiguranjem (e-hzmo) i Zdravstvenim osiguranjem (e-hzzo). Na taj način je knjigovodstveno računovodstveni servis spreman i može organizirati dostavu sve dokumentacije putem web-servisa.

U mogućnosti smo Vam prikazati trenutno stanje Vaših računa u Poreznoj upravi, kao i pregled nepovezanih JOPPD obrazaca s uplatama (na zahtjev proslijeđujemo sve navedeno e-mailom, faksom, sms-om ili nekim drugim odabranim sredstvom prema Vašoj želji i/ili mogućnostima).
Cijena je uvijek nešto oko čega se, posebno u današnje vrijeme, vodi puno računa i brige. Osnovni elementi, na osnovu kojih se određuje cijena knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, je tip i vrsta djelatnosti. Isto tako, bitan čimbenik je da li ste u sustavu PDV-a, broj dokumenata ulazno izlaznih računa, broj zaposlenika, broj aktivnih komitenata, broj izvoda, preuzimanje dokumentacije kod klijenta i dr.

Konačna paušalna cijena knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga formirati će se individualno prema opsegu Vaše dokumentacije, a u cijenu će biti uračunat završni račun kao i svi savjeti u oblasti ugovorenog posla i stalne konzultacije.
Omogućit ćemo Vam najbolja rješenja vođenja Vaših knjiga.
Ako tek započinjete svoje poslovanje pomoći ćemo vam u prvim koracima.

Ne oklijevajte, kontaktirajte nas još danas. Dobrodošli!

http://www.logo-lg.hr/

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5520 295 01 5520 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI