Adresa: Strojarska 10
10000, Zagreb
Telefon:
01 6192 107 01 6192 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vado-fin.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-17h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo - računovodstvo - financijsko knjigovodstvo - obračun plaće - knjigovodstvo neprofitnih organizacija - knjigovodstvo obrta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu računovodstvenog servisa Vado-Fin!

Vado-fin d.o.o. utemeljeno je 08.12.1992.godine za računovodstveno financijsku djelatnost. 18 – godišnje iskustvo s različitim profilima djelatnosti i stručan i profesionalan pristup radu jamstvo je naše vrhunske usluge.

Dugogodišnje iskustvo te stručno vođenje u računovodstvenim, financijskim i knjigovodstvenim poslovima, Vado-Fin predstavljaju kao kvalitetnu tvrtku.

Brigu o vođenju knjiga Vaše tvrtke s povjerenjem prepustite našim stručnim i iskusnim djelatnicima kako biste se u potpunosti mogli posvetiti Vašem poslu.

Za više informacija posjetite našu web stranicu!
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6192 107 01 6192 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.