Adresa: Varaždinska cesta 34/1
10360, Sesvete
Mobitel:
099 8473 276 099 8473 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/ladyfit.sesvete/?_rdc=2&_rdr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 21h, sub: 8 - 12h
Djelatnosti: Fitness centar
Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Ključne riječi: treninzi - fitness - kružni trening - pilates - zumba - pojačani trening - trening - vježbanje - teretana za žene - hidraulične sprave - brzi treninzi - mjerenje masnoće
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

LadyFit SESVETE - Fitness studio za svaku ženu.

Nalazimo se u centru Sesveta i namijenjeni smo samo za žene.

Prvi trening je besplatan, na kojem ćemo Vam napravit analizu figure, izmjeriti masnoću i riješiti ćete upitnik o Vašem zdravlju. Na prvom treningu sa Vama prolazimo cijeli trening da Vam pokažemo princip treniranja, a svaki put nakon toga kada dođete, trenirate uz nadzor trenerica.
Omogućujemo Vam vježbanje tijekom cijelog dana. Na treninge možete dolaziti kada želite.
Riječ je o kratkim treninzima na hidrauličnim spravama od 30 min, koji su maksimalno učinkoviti i dinamični.

Odlični su za žene svih starosnih dobi, posebno za one koje imaju puno poslovnih obaveza i premalo vremena za sebe. Iz tog razloga osmišljeni su kratki treninzi koji omogućuju ženama aktivnost, jačanje mišića, bolju kondiciju i pozitivniju i bolju energiju.

Uz neograničeno treniranje, možete iskoristiti i mogućnost dodatnih aktivnosti koje su uključene u cijenu mjesečne članarine - pilates, zumbu ili boom boom (pojačani trening).


Ovdje smo za Vas!

 
     

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 8473 276 099 8473 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.