OCIJENI
Adresa: Jaruščica 9 B
10000, Zagreb
Telefon:
01 6523 119 01 6523 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.cica-maca.hr
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Ključne riječi: privatni dječji vrtić - jaslice - čuvanje djece - predškolski odgoj - sportski program - engleski jezik za predškolsku dob -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Cica Maci

Privatni dječji vrtić Cica Maca
D.V.”Cica maca” je privatni dječji vrtić, osnovan 2005.godine.

Nastojimo biti aktivni sudionici suvremeno koncipiranog predškolskog odgoja. Kontinuirano učimo o razvoju djece, suvremenim metodama rada s djecom te vježbamo vještine primjene novih znanja.

Temeljem Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi, u našem vrtiću se ostvaruje redoviti 10­−satni program njege, odgoja, naobrazbe, prehrane, zdravstvene zaštite i socijalne skrbi za djecu od navršene 1. godine života do polaska u školu, koji je prilagođen razvojnim potrebama djece, te njihovim mogućnostima i potrebama.

Mi smo mali kolektiv od dvije mješovite odgojne skupine u kojoj je upisano 40 djece s kojima stručno i kvalitetno rade 5 odgajateljica.

Program po kojem radimo je Korak po korak. Specifičnost Programa Korak po korak je što  poseban naglasak stavlja na važnost suradnje s obitelji i na uvođenje demokratskih vrijednosti u proces odgoja i obrazovanja.

Ciljevi Programa Korak po korak usmjereni su na djecu, njihove roditelje, odgajatelje i učitelje te ostale sudionike odgojno-obrazovnog procesa u dječjem vrtiću.

Naša misija- želimo graditi vrtić kao zajednicu onih koji uče, činiti proces učenja vidljivim i prepoznatljivim u svakodnevnom okruženju vrtića, u profesionalnom napretku zaposlenika i podizanju kvalitete roditeljstva.

U našem vrtiću se provode još i dodatne aktivnosti poput male škole sporta, ritmike, engleskog jezika i dr. ., odgoja, nabrazbe, prehrane, zdravstvene zaštite i socijalne skrbi za djecu od navršene 1. godine života do polaska u školu, koji je prilagođen razvojnim potrebama djece, te njihovim mogućnostima i potrebama. Vrste dodatnih aktivnosti ovise o interesima djece, te se aktivnosti izabiru na početku akademske godine.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6523 119 01 6523 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI