OCIJENI

Kako VIVLION može pomoći vašem poslovanju?

Objavljeno: 25.7.2022. 6:52

 Upravljanje organizacije nije nimalo lako, posebice suočavanje s hrpom administracije. Dobri knjigovođe to rade za vas: prate financijska izvješća, godišnja izvješća, obračune i još mnogo toga.


Imati dobrog knjigovođu od neizmjerne je važnosti za poslovanje, a evo i 4 razloga zašto:


  1. Knjigovodstvo održava organiziranost kompanije


Investitori, zaposlenici i zajmodavci zainteresirani su za financijske izvještaje organizacije. Ako su izvještaji neorganizirani i nepregledni mogu narušiti reputaciju tvrtke. Knjigovođa vodi brigu o često kompleksnim izvještajima kako bi bili što pristupačniji zainteresiranim skupinama.


  1. Knjigovodstvo pomaže procijeniti uspješnost kompanije


Financijska izvješća kompanije odraz su dobrog ili lošeg poslovanja. Daju nam informacije o troškovima, prihodima, dugovima i mnogo više. Dobar knjigovodstveni sustav olakšava usporedbu s nekadašnjim stanjem kompanije kako bi mogli procijeniti rast ili usporavanje poslovanja.


  1. Knjigovodstvo pomaže u proračunu i budućim projekcijama


Proračun i buduće projekcije omogućuju planiranje nadolazeće godine. Ključno je korištenje prošlih financijskih izvješća kako bismo uspješnije analizirali i stvorili plan za profitabilnu budućnost. Dobar knjigovođa ima informacije koje su potrebne za upravljanje proračunom i budućim projekcijama.


  1. Knjigovođe znaju sa složenim porezima i velikim količinama novca


Rastom i razvojem firme, rastu prihodi i porezi koji mogu biti kompliciraniji od uobičajenog. Povećanjem izvora prihoda, primjerice od ulaganja, potrebno je imati dobar knjigovodstveni sustav pod nadzorom stručnjaka koji zna izbjeći neugodne poreze i upravljati pristiglim novcem.


Tvrtka Vivlion omogućuje knjigovodstvene usluge koje vam pomažu na putu ka uspješnom poslovanju.


Bavimo se:

  • financijskim knjigovodstvom

  • obračunom plaća

  • godišnjim financijskim izvještajima

  • savjetovanjem obrtnika, malih i srednjih poduzetnika

  • savjetovanjem prilikom osnivanja tvrtke

  • izvještavanjem


Vrhunski tim stručnjaka brine o financijskim izvještajima vaše tvrtke i pomaže u širenju poslovanja. Više o njihovim uslugama možete pronaći na službenoj stranici: https://www.vivlion.hr. Tvrtku Vivlion posjetite u Bulvanovoj ulici 22.


OCIJENI