OCIJENI
Adresa: Antuna Bauera 18/prizemlje lijevo
10000, Zagreb
Telefon:
01 4617 755 01 4617 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-12, 16-19 i po dogovoru subota: po dogovoru
Djelatnosti: Psihijatar, psiholog
Ključne riječi: psihijatrijska ordinacija - psihijatrijska oradinacija Zagreb - privatna psihijatrijska ordinacija - akutni stresni poremećaj - anksioznost
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Psihijatrijska ordinacija  dr. Suzane Kulović postoji od 1998. godine.  Psihijatrica dr. Suzana Kulović ima bogato  tridesetogodišnje psihijatrijsko iskustvo i uspješno tretira sve psihičke poremećaje i smetnje kao što su panični poremećaj, anksiozno depresivni poremećaj, depresije, psihoze, ovisnosti i razna reaktivna stanja.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4617 755 01 4617 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI