Adresa: Petrova 2B
10000, Zagreb
Mobitel:
098 1302 682 098 1302 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Građevinarstvo - završni radovi
Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis
Zidar, fasader, soboslikar, keramičar
Ključne riječi: završni radovi - soboslikarski radovi - ličenje - bojanje - unutarnje uređenje -soboslikar - hitna intervencija - elektroinstalacije - struja - rasvjeta - strujni osigurači - portafoni - adaptacije -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ROMLUKS.

Primarna djelatnost nam je elektroinstalacije.

Bavimo se također završnim radovima u građevinarstvu.
Vaš smo partner u uređenju doma, poslovnog prostora ili ustanove.

Prepoznati potrebe i zahtjeve svih naših klijenata te pružiti pouzdane i sigurne usluge koje korisniku daju najbolji omjer cijene i kvalitete.

U našem timu su stručni i educirani djelatnici s dugogodišnjim iskustvom u gradnji te Vam pružaju kvalitetnu i brzu uslugu završnih radova.

Naši klijenti su tvrtke i brojni zadovoljni klijenti koji garantiraju našu kvalitetu naših radova.

Na Vama je da imate samo ideju i viziju kako bi htjeli da izgleda Vaš doma, a na nama je da uz savjete pokušamo doći do željenog.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 1302 682 098 1302 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.