Adresa: Jurkovićeva 19
10000, Zagreb
Telefon:
01 4621 456 01 4621 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pbs.com.hr/index.php

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 08- 21:30, sub: 08 - 14
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Masaža
Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Ključne riječi: kineziološko učilište - body tehnika - masaže - terapije - Biodex® dijagnostika - individualni treninzi - bolna leđa - sportske ozljede - grupno vježbanje - zdjelično dno - magistrica kineziologije Ana-Marija Jagodić Rukavina
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu PBS Centar sportske izvrsnosti!

Uz tjelovježbu, možete izabrati jedan od ponuđenih sadržaja masaža i tretmana tijela koji se preporučuju u današnjem stresnom i ubrzanom načinu života.

PBS Centar sportske izvrsnosti, koji su početkom 2003. osnovali Ana-Marija i Tomislav Rukavina, institucija je u kojoj se obavlja funkcionalna tjelovježba za optimalnu formu i zdravlje svih dobnih skupina.

Uz sve sprave klasičnog pilatesa i druge sportske sprave, te mnoštvo ostalih pomagala i rekvizita (disc-o-sit, karike, rolleri, mini skateboard, gravity, obruči itd.), Body tehnika broji preko 3000 različitih vježbi koje programiraju kvalificirani body instruktori prema strogo propisanim standardima same tehnike.

Zato je svaki sat za naše članove različito programiran s ciljem kvalitetnog i brzog poboljšanja antropoloških, fizioloških, funkcionalnih i psihomotoričkih dimenzija tijela.

Osim navedenih aktivnosti, u centru se održavaju dijagnostika i rehabilitacija mišićno-zglobnog sustava, tretmani ultrazvukom, laserom i elektroterapijom, stručne konzultacije, radionice te cjelokupan edukacijski program Kineziološkog učilišta Body tehnike.
Našim članovima PBS Centar je mjesto u kojem je vježba užitak jer ispunjava individualne želje i potrebe u ugodnom i prijateljskom okruženju.

U odnosu na bučne fitness centre, PBS Centar sportske izvrsnosti predstavlja vaš osobni prostor za rehabilitaciju, rekreaciju i sport u kojem se body instruktori svakim treningom na drugačiji način prilagođavaju vašim dnevnim potrebama.

Za sva dodatna pitanja o našim uslugsma dostupni smo putem telefona i e-maila.
Također posjetite našu internet stranicu: www.pbs.com.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4621 456 01 4621 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.