OCIJENI
popust 15%

Dani PIP mednih proizvoda 15% 6.-11. 7. 2020.

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 04.07.2020. 12:11

U razdoblju od 6.-11. 7. 2020. u našim ljekarnama na Malešnici, I.B.Mažuranić 58 i Samoborskoj 115b dođite i upoznajte se sa širokom ponudom ljekovitih i prehrambenih proizvoda na bazi meda te iskoristite 15% popusta na PIP medne proizvode.

Med je stoljećima čovjeku hrana, sladilo i lijek! Ima veliku nutritivnu vrijednost, specifičan okus i miris, proizvode ga pčele medarice i ne može se industrijski proizvesti.

Hipokrat je smatrao da su med, voda i zrak lijek za sve tegobe, a autor prve stručne knjige o uzgoju pčela je veliki Aristotel.

U čemu je tajna tog nektara bogova?
Med ima preko 180 različitih tvari, mnogobrojnih organskih kiselina, različitih vitamina, minerala, enzima, voska, peludnih zrnaca i eteričnih ulja. Zbog skladnog sastava, med je biološki vrijedna hrana za djecu i odrasle. Lako je probavljiv, brzo i gotovo u potpunosti se iskorištava. Po sadržaju enzima, med je među najvažnijim prehrambenim proizvodima i prirodan je izvor energije. Redovitim konzumiranjem stičemo tjelesnu izdržljivost i mentalnu stabilnost. Med poboljšava rad svih organa, jača otpornost organizma, čisti krv od toksina i olakšava resorpciju mnogih djelatnih tvari (lijekovi, vitamini, hormoni, aktivne tvari iz ljekovitog bilja).
Vjekovima je korišten i kao sladilo, a zbog svoje nekvarljivosti i kao sredstvo za konzerviranje hrane, sve dok se na kulinarskoj sceni nije pojavio šećer. Međutim, u sveopćem „povratku prirodi“ i „zdravoj hrani“, med ponovo postaje svakodnevna namirnica.
Prirodno svojstvo meda je kristalizacija, a kristalizirani med se iz čvrstoga stanja u tekuće vraća zagrijavanjem na temperaturi do 45°C, pri čemu ne gubi na ljekovitosti.
Konzumacija meda ujutro pomaže čišćenju organizma od štetnih tvari, a navečer djeluje umirujuće. Najbolje ga je konzumirati otopljenog u napitku ili pojedinačno.

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3794 584 01 3794 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI