Adresa: Drage Ivaniševića 10/B
10000, Zagreb
Mobitel:
095 7777 966 095 7777 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: ishodovanje MTU - pomoć pri dobivanju poticaja - izrada poslovnih planova - knjigovodstvo za tvrtke poduzeća, d.o.o., j.d.o.o. - knjigovodstvo za ugostitelje, uslužne djelatnosti, građevinare, frizerske salone - knjigovodstvo za obrte, neprofitne, udruge, zadruge, ustanove, OPG - prijave i odjave radnika - poslovno i porezno savjetovanje -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Knjigovodstvenog servisa SUPERIOR PORTO.

Nalazimo se u zapadnom dijelu Zagreba te nam je djelatnost pružanje knjigovodstvenih usluga uz porezno i poslovno savjetovanje.

Naše usluge su namijenjene za tvrtke (poduzeća, d.o.o., j.d.o.o.), ugostitelje, uslužne djelatnosti, građevinare, frizerske salone, obrtnike, neprofitne, udruge, zadruge, ustanove i OPG-ove.

Pouzdanost i ažurnost nam je proizašla iz dugogodišnje iskustvo u knjigovodstvu i knjigovodstvenoj reviziji.
Tim nam se sastoji od stručnih i educiranih djelatnika koji konstantno prate zakonske regulative i izmjene u Međunarodnim računovodstvenim standardima te smo stručna i pouzdana potpora vašem poslovan
ju.

Uz knjigovodstvene usluge pružamo besplatno poslovno i porezno savjetovanje za SVE.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 7777 966 095 7777 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.