OCIJENI
Adresa: Malešnica 60
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3735 994 01 3735 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-19h sub: 8-13h
Djelatnosti: Kemijska čistionica, kemijska praonica
Ključne riječi: Kemijska čistionica Zagreb, express kemijska čistionica Zagreb, kemijsko čišćenje, dry cleaning, kemijsko čišćenje kože, kemijsko čišćenje krzna, mokro čišćenje, wet cleaning, bojanje kože, specijalno čišćenje zaštitnih i skaj odijela, čišćenje vjenčanica, čišćenje svečanih haljina, čišćenje haljina sa perlicama, kemijsko čišćenje i pranje zavjesa i dekora, usluge glačanja, čišćenje i pranje ugostiteljskog rublja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama


Eco express kemijska čistionica je proizišla iz obrta koji je otvoren 1986. godine na adresi Klekovačka 30, a isti  proizišao je iz obiteljskog obrta koji seže još u daleku 1968. godinu.
Usvajanjem novih tehnologija u poslovanju i širenju usluga putem poslovnih subjekata, tvrtki, javnih ustanova ukazala se potreba za osnivanjem izdvojenog pogona. tako je 1994. godine otvorena kemijska čistionica na adresi Malešnica 60. Kroz naše poslovanje protkana je dugogodišnja poslovna tradicija u ovoj branši.
Ovo su licencirane majstorske radionice čiji tim redovito provodi nadogradnju znanja kroz specijalizirane tečajeve inozemnih tvrtki. Redovitim posjećivanjem specijaliziranih sajmova pratimo najnovija tehnološka dostignuća. Svoja znanja prenosimo na mlađe naraštaje držanjem praktične nastave u suradnji sa Školom za tekstil, kožu i dizajn.
U našem se pogonu na adresi Malešnica 60 provode majstorski ispiti u suradnji sa Hrvatskom obrtničkom komorom gdje je vlasnik ujedno i član ispitne komisije.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3735 994 01 3735 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI