OCIJENI
Adresa: Zagreb - S. Alića 6, Slav. Brod - A. Mihanovića 22, Zadar - Sv. Vinka Paulskog 32
Zagreb, Slavonski Brod, Zadar
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 5602 097 01 5602 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.cor-quantum-energo.hr/

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Energetska medicina, bioenergoterapija, radiestezija
Masaža - medicinska, sportska, anticelulitna...
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: kvantna medicina - informacijska medicina - energetska medicina - fizioterapija - masaža - medicinska masaža - klasična masaža - limfna drenaža - individualne vježbe - grupna gimnastika - tens - kinesiotaping
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Centar Cor je osnovan s ciljem promicanja kvantne i energetske medicine kao moćnog alata u postizanju ravnoteže cijelog organizma te unutarnjeg zadovoljstva i mira.

Svi naši biološki, životni procesi počivaju na interakcijama staničnih, elektromagnetskih polja. DNK molekula, okosnica života, prima i emitira zvučne i svjetlosne valove koji prenose informacije za reguliranje rada naših stanica, tkiva i organa. Za zdrav organizam te uravnotežen rad fizičkog, mentalnog i emocionalnog tijela, nužan je neometan tok i izmjena frekvencija i informacija, što je nažalost često narušeno uslijed djelovanja stresa, toksina, patogena, stila života itd. Posljedice su problemi u radu stanica, oštećenja te razvoj bolesti.  

U tretmanima kvantne i energetske medicine, koristimo zakonitosti fizike kako bismo utjecali na biologiju živog organizma. Na temelju dijagnostike, uz univerzalni jezik tijela - elektromagnetske frekvencije i informacije, potičemo povratak u prirodno stanje ravnoteže. Kada je tijelo u ravnoteži, spontano se aktiviraju unutarnji mehanizmi regeneracije kojima upravlja stanična inteligencija te dolazi do povlačenja simptoma i tegoba. Uz tretmane, osobe mijenjaju percepcije, osobna uvjerenja i doživljaj svijeta te život iskuse u punini, što je praćeno dubokim osjećajem unutarnjeg zadovoljstva i mira.

Tretmani su vrlo jednostavni i provode se specijaliziranim uređajima ili se elektronski pošalje audio tretman. Prilagođeni su osobama svih dobnih skupina te životinjama. Kvantnom medicinom postižemo sklad čitavog organizma, povećanje razine energije te optimalan rad svih tjelesnih sustava što dovodi do poboljšanja niza poremećaja i tegoba fizičkog, mentalnog i emocionalnog tijela. 

Osim navedenoga, pružamo masaže i fizikalnu terapiju.

Organiziramo predavanja i radionice kako bi educirali i senzibilizirali javnost o važnim životnim temama.

Nikola Tesla je jednom prilikom rekao: “Ako želiš saznati tajne svemira, razmišljaj u okvirima energije, frekvencija i vibracija”.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI