OCIJENI
Adresa: Bužanova 20
10000, Zagreb
Telefon:
01 3885 626 01 3885 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kaliper.hr/
http://www.facebook.com/fizikalna.terapija.zagreb/
http://www.instagram.com/poliklinika.kaliper/
Djelatnosti: Poliklinika
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ortoped
Ključne riječi: fizikalna terapija - izokinetička dijagnostika - rehabilitacija - mršavljenje - kinesiotaping - fizikalna terapija za djecu - ortopedija - sportska medicina - masaža, terapija kralježnice - elektrostimulacija - Bowen terapija - kineziterapija - Maitland terapija - TENS - antropometrija - mjerenje bazalnog metabolizma - pripreme za skijanje - kondicijska priprema rekreativnih i profesionalnih sportaša - individualni plan treninga - individualni plan prehrane - spiroergometrija - kinesiotaping -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Poliklinike Kaliper!

Poliklinika Kaliper specijalizirana je za područja fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije te sportske medicine i rekreacije.

Naša osnivačica, dr. Nataša Desnica, službena je liječnica hrvatske skijaške reprezentacije, što nam je dalo bogato iskustvo u radu s vrhunskim sportašima. To znanje i iskustvo primjenjujemo s korisnicima svih životnih dobi i različitih potreba.U našoj poliklinici radi vrhunski tim liječnika, fizioterapeuta i kineziologa. Koristimo suvremenu tehnologiju i napredne metode liječenja te se kontinuirano educiramo kako bismo unaprijedili svoja znanja i vještine.

Ali, temelj našeg rada i našeg uspjeha je individualni pristup svakom korisniku.
Znamo da nijedan pacijent, niti jedna ozljeda i niti jedan problem nisu isti. Zbog toga jednaku pažnju posvećujemo i odnosu s korisnicima i tretmanu koji im pružamo.Zato možete biti sigurni da ćete u Poliklinici Kaliper vi uvijek biti na prvom mjestu.

Za više informacija posjetite našu web stranicu i kontaktirajte nas s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3885 626 01 3885 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI