Adresa: Zvonimira Ljevakovića 18
10000, Zagreb
Telefon:
01 2062 875 01 2062 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.softronic.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - Pet.: 8:00 - 16:00
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo za doo - knjigovodstvo za stomatologe i medicinske djelatnosti - savjetovanje - vođenje poslovnih knjiga - knjigovodstvo za odvjetnike i slobodna zanimanja - knjigovodstvo za uslužne djelatnosti - knjigovodstvo za ugostitelje - knjigovodstvo za obrte - knjigovodstvo za građevinu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka SOFTRONIC d.o.o. osnovana je 2003. godine i iza nas je dugogodišnje iskustvo te odrađujemo za Vas sve vrste računovodstvenih usluga.

Poslovne knjige vodimo u skladu sa zakonima i računovodstvenim standardima, prateći svakodnevne izmjene i dopune zakona i propisa.

Naša knjigovodstveno-računovodstvena metodologija je u skladu sa zakonima, lako čitljiva i uvijek dostupna.

Ako niste zadovoljni s dosadašnjom uslugom za prijelaz kod nas je najbolje odabrati vrijeme nakon predaje završnih izvještaja ili tokom izrade istih.
Dolaskom u naš knjigovodstveni ured naići ćete na opuštenu atmosferu i osmijeh.

Ističemo

  • knjigovodstvo za stomatologe i medicinske djelatnosti
  • knjigovodstvo za odvjetnike i slobodna zanimanja
  • knjigovodstvo za uslužne djelatnosti
  • knjigovodstvo za obrte
  • knjigovodstvo za d.o.o.

Kod osnivanja poduzeća, obrta, OPG i udruga pomažemo svim potrebnim savjetima i informacijama.

Najkraće rečeno, računovodstvo je bilježenje financijskih transakcija uz pohranjivanje, sortiranje, izdvajanje, sažetak i prezentiranje informacija kroz različita izvješća i analize.

Naš cilj je pomoći našim klijentima da potpuno shvate svoju financijsku situaciju i izgrade što kvalitenije planove za vlastitu budućnost, bez obzira bili to poduzetnici ili pojedinci.
Kako bismo ostvarili cilj pomažemo našim klijentima u unosu podataka, obračunu plaća, poreznim pripremama, proračunima, poslovnom planiranju i svakodnevnom upravljanju novcem.

Kod nastojanja za povećanjem dobiti najbitnije je fokusirati se na troškove i prihode koji su relevantni za povećanje profita (zanemarujući one koji nisu relevantni) uz smanjenje gubitaka.

Naša tvrtka je u mogućnosti ponuditi vam povoljne cijene i personalizirane usluge.
Cilj nam je našim klijentima spasiti dovoljno novca da pokriju troškove i ostvare profit.

U našem knjigovodstvenom servisu koristimo najmodernije software-ske pakete koji nam omogućavaju slanje svih potrebnih izvještaja putem interneta, bilo za klijenta ili za institucije.
Također dolazimo u Vaš ured po dokumentaciju u cilju što efikasnije i uspješnije suradnje, odnosno da Vam smanjimo nepotrebno gubljenje vremena.

Na mobitel smo uvijek dostupni i izvan uredovnog radnog vremena. Kontaktirajte nas!

Posjetite: www.softronic.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2062 875 01 2062 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.