Adresa: Sermageova 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 2301 355 01 2301 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Knjigovodstvene-usluge-Badali%C4%87-2061797473884107/

Radno vrijeme

:
PON - PET: 8 - 16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo - knjigovodstvene usluge Zagreb - Badalić - knjigovodstvene usluge Badalić - računovodstvo - računovodstvene usluge Zagreb - obračun plaća - obračun pdv-a - izrada bilance - izrada poslovnih planova - završni računi - knjigovodstvo Kvatrić - knjigovodstvo Kvaternikov trg - administrativne usluge - financijsko savjetovanje - poslovno savjetovanje - poslovni savjet - knjigovodstvo za obrte i poduzeća - knjigovodstvo za mala poduzeća - knjigovodstvo za samostalna zanimanja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu - Knjigovodstvene usluge Badalić d.o.o.


Ponekad je teško krenuti, a kasnije još teže opstati na našem tržištu.  Cilj nam je ostvariti kvalitetnu suradnju sa svim našim klijentima. Ispunjavamo sve naše poslovne usluge ažurno i stručno, od samih savjeta, vođenja knjiga te do administracije, jer ipak postajemo jedan tim.  

  •  trebaš poslovni savjet
  •  ne znaš kako krenuti u svijet poduzetnika
  •  želiš biti sam/a svoj gazda
  •  mlad/a si i neiskusan
  •  trebaš poslovni plan/bespovratna sredstva
  •  ne znaš koje prednosti i nedostaci te čekaju
  •  trebaš podršku i desnu ruku u početku
  •  j.d.o.o., d.o.o., obrt, neprofitne,...

Knjigovodstvene usluge Badalić j.d.o.o., tu smo da nam se obratite s potpunim povjerenjem. Mladost i iskustvo kombinacija je kojom gazimo u budućnost.

Oni koji su već u tom svijetu, znaju da je knjigovodstvo važan segment u poslovanju, jer mi smo ti koji Vam čuvamo leđa, mislimo za Vas i savjetujemo. Nije sve uvijek onako kako izgleda, uz dobru ideju, volju za rad i upornost svatko može uspjeti!!

Kontaktirajte nas i dobit ćete pouzdanu i kvalitetnu uslugu i pomoć u vašem poslovanju.
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. Pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2301 355 01 2301 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.